Submitted by Anonymous (not verified) on

Få gode oplevelser til Made in Denmark

Dansk Golf Union har igen i 2015 et telt på 10. tee ved Made in Denmark i Himmerland fra torsdag den 20 august til og med søndag den 23. august.

Dansk Golf Union og samarbejdspartnere har sendt en invitation til et par spændende dage i teltet i Himmerland enten direkte til dig eller via din klub. Nedenfor kan du se tidspunkterne og arrangementerne.

Madeindenmarkprogram2015

TILMELDINGSFRISTEN ER DEN 27. JULI 2015.


Der er plads til 80 personer i teltet, og der er stadigvæk ledige pladser, så skynd dig at tilmelde dig og få en fantastisk oplevelse. Tilmeldingen er efter først-til-mølle- princip. Hjælp andre i golfklubben, for hvem dette kunne være relevant, med at tilmelde sig. Tilmelding foregår via link i invitationen, som du har modtaget. Hvis du ikke har modtaget invitationen, kan du henvende dig til golfklubben, DGA, GAF eller PGA.

GOLFKLUBBENS SPONSORARRANGEMENT, TORSDAG DEN 20. AUGUST, FORMIDDAG ELLER EFTERMIDDAG.

Klubben har mulighed for at afholde eget sponsorarrangement i DGU's telt. Det er en god lejlighed til at ryste klubbens sponsorer sammen og give dem en anden oplevelse, hvor de samtidig kan se golf i særklasse.

DGU OG DGA INVITERER GREENKEEPERE OG BANEUDVALGSMEDLEMMER, TORSDAG DEN 20. AUGUST KL. 14-17

I samarbejde med Danish Greenkeepers Association (DGA) har vi inviteret greenkeepere ogbaneudvalgsmedlemmer til seminar om "Golfbanen efter sidste års Made in Denmark" med besøg i maskinhuset.

DGU OG GAF INVITERER ANSATTE I KLUBBENS SEKRETARIAT, FREDAG DEN 21. AUGUST KL. 9-12

Dansk Golf Union har i samarbejde med Golfens Administrative Forening (GAF) inviteret de ansatte i klubbens sekretariat til seminaret "Bag om europatouren i Himmerland", hvor bla. Lars Larsen er taler.

DGU OG PGA INVITERER LEDERE, TRÆNERE I KLUBBEN, TALENTCENTRE, JUNIORDISTRIKTER, FREDAG DEN 21. AUGUST KL. 14-17

I samarbejde med PGA of Denmark har vi inviteret ledere, trænere i klubben, talentcentre, juniordistrikter m.v. til seminar "Fra Talent til OL". Her vil bla. en Europa Tour træner og Europa Tour spiller være gæster i teltet.

DGU INVITERER TURNERINGSLEDERE, DOMMERE OG DGU FRIVILLIGE, LØRDAG DEN 22. AUGUST KL. 9-12

Turneringsledere, dommere og DGU frivillige er inviteret til "Behind the Ropes - European Tour", hvor senior Referee Andy McFee og en DGU-dommer til fortælle om oplevelser før og under Made in Denmark. Der vil også være rundvisning i European Tour Production Compound, hvorfra der transmitteres til 250 mio. husstande.

Vi håber, at se så mange som muligt, og glæder os til at byde dig velkommen i DGU's telt ved 10. tee.

Kontakt
Christina Dalsgaard
Ledelsessekretær
Mail: cda@dgu.org 
Telf. 4326 2692