Submitted by Anonymous (not verified) on
Juniorer med trænere.jpg

Få støtte til familieaktiviteter fra Toms Guldpulje

For andet år i træk skyder DIF sammen med Toms Guldpuljen i gang. Puljens formål er at forgylde initiativer, der kan få flere familier ud og røre sig. Alle idrætsforeninger under DIF kan igen i år søge fra den 15. juni. 

Sidste år gik Toms Guldpulje til 166 forskellige klubber ud af 509 ansøgere. Blandt andet fik Københavns Bueskyttelaug midler til at afholde en pileworkshop for børn og forældre. Et andet eksempel er Værløse Gymnastikforening, som, takket være Guldpuljen, kunne købe nyt "ninjaskum", hvilket var med til at skabe nye spændende muligheder, hvor børn og forældre boltrer sig gennem forhindringer.


Klubben kan søge Guldpuljen på guldpuljen.dk frem til den 31. august. Man kan maks. ansøge om 20.000 kr. per klub, og der uddeles en million kroner i alt i følgende fire kategorier inden for familieidrætten:

 1. Idræt sammen med børnene
  Familieidræt, hvor voksne og børn udfører aktiviteterne sammen, så man kan motivere og inspirere hinanden samtidig med, at man får sved på panden og er sammen om den gode idrætsoplevelse.

 2. Samme idræt som børnene
  Aktivitet foregår på samme tidspunkt som børnene, men udøves hver for sig, og hvor intensiteten tilpasses hver målgruppe.

 3. Anden idræt samme sted som børnene
  Idrætten dyrkes på samme tidspunkt dog en anden aktivitet end det, børnene dyrker. Her er det aktiviteter, der styrker fællesskabet blandt forældrene. Det kan fx være nybegyndermotion.

 4. Det sociale i familieidræt
  Det handler om fællesskabet frem for selve aktiviteten eller motionen, fx familiedag, der ønsker at skabe bedre rammer for familieidræt.

 

Fakta om Toms Guldpulje

 • Puljen er på 1 mio. kr. i år, som uddeles i bevillinger op til 20.000 kr.
 • Puljen kan støtte initiativer og aktiviteter med fokus på familieidræt, der finder sted i perioden 9. september 2020 - 31. august 2021.
 • Puljen kan ansøges af alle idrætsforeninger under Danmarks Idrætsforbund (medlemmer af de 62 specialforbund).

 

Sådan søger I

Ansøg her og læs mere om Toms Guldpulje dif.dk/tomguldpulje