Submitted by Anonymous (not verified) on
Mortang.png

Fælles indsats mod dårlige betalere

Dansk Golf Union har i samarbejde med Mortang Advokater skræddersyet et inkassokoncept, som er målrettet golfklubbernes behov for at sikre betaling fra alle medlemmer. Efter at have lyttet til en række klubber står det klart, at et traditionelt og hårdt inkassoforløb ikke er noget, som klubberne ønsker at udsætte deres nuværende og forhenværende medlemmer for. Mange vælger derfor i stedet at ekskludere medlemmet og afskrive kontingentet. Det går ud over budgettet og dermed klubbens øvrige medlemmer. Samtidig sender man potentielle dårlige betalere videre til den næste klub, som så står med samme problem året efter.

- Vi vil gerne sikre, at så mange klubber som overhovedet muligt får inddrevet deres kontingenter, så vi reducerer antallet af dårlige betalere i golfsporten, udtaler Morten Backhausen.

Alle klubber vil inden for kort tid blive kontaktet af Mortang Advokater, som vil tage en drøftelse omkring, hvordan I som klub bedst muligt undgår at skulle afskrive kontingenter. Samtidig vil klubben blive tilbudt en gratis advokatgennemgang af klubbens vedtægter og faktureringsprocedurer, så I er sikret et stærkt grundlag for klubbens videre drift.

Klubberne vil dermed ikke kun få en ny juridisk service, men også få ubegrænset behandling af inkassosager hos Mortang Advokater for kun 1.195,00 kr. (ex moms) om året.

 

For yderligere information kontakt venligst Mortang Advokater:

Daniel Kürstein
Tlf: 26 85 51 75
Mail: dk@mortang.dk

Hjemmeside: www.mortang.dk