Submitted by hkr on Mon, 05/01/2023 - 10:26
kontaktinfo golf

Find din puljes holdkaptajn info

01/01-2023

Alle klubber skal indberette holdkaptajn info for alle sine hold i Danmarksturneringen

Det er smart og effektivt at være i stand til at komme hurtigt direkte i kontakt med de hold, man skal møde i Danmarksturneringen. Derfor skal alle deltagende klubber hvert eneste år før sæsonstart indberette deres holdkaptajners kontaktinformationer til DGU. Deadline i år for indberetningen var fredag d. 14. april.

Indberetning af holdkaptajner kan ske via denne formular (skal udfyldes samlet for alle hold af klubmanager/kontaktperson for klubben):
Indberetning af holdkaptajner


Kontaktoplysningerne til holdkaptajnerne skal bruges:

  • Hvis I skal lave aftale om flytning af en kampdato/tidspunkt 

  • Hvis I har ny vigtig info til jeres gæster inden de kommer på besøg (alm. klub-info skal indberettes til DGU og bliver lagt online)

  • Til udsendelse af relevant information fra DGU forud for hver spilleweekend og så vi altid kan komme i kontakt med et holds holdkaptajn.

  • Til den verificeringsmail, som sendes automatisk ud fra Golfbox til holdkaptajnerne efter hver holdkamp, når resultatet af kampen skal godkendes. Denne mail kan ikke komme frem til holdkaptajnen, hvis der ikke står en opdateret e-mailadresse i Golfbox.

 

I kan finde jeres puljes holdkaptajn informationer ved at følge denne guide:
 

  1. Klik ind på: Danmarksturnerings kampprogram 2023

  2. Find jeres holds pulje og klik ind på puljens kampprogram

  3. Næsten øverst i venstre hjørne findes et faneblad med navnet 'Kontakt info' ved siden af fanen med navnet 'Scores' - klik på fanen

  4. Her ser du holdkaptajn info for puljens hold. Hvis der ikke står noget ud for klubben, må I tage kontakt direkte til klubben.

 

Eksempel på de 2 faner

Ex fane  

 

Ex fane

 

Hvis du har spørgsmål, som du ikke finder svar på i det ovenstående, er du som altid velkommen til at tage kontakt til turnerings- og udviklingskonsulent, Tanja Lewis  på mail taw@dgu.org eller direkte tlf. 43 26 27 08.