Submitted by hkr on
Mail postkasse

Find din puljes holdkaptajn info

OBS! Som noget nyt kan du også slå holdkaptajninfo op via denne nye info-opslagsside

 

Følg denne guide for at se din puljes kontakt info i Golfbox:

  1. Klik ind på: Danmarksturnerings kampprogram 2024
  2. Find jeres holds pulje og klik ind på puljens kampprogram
  3. Næsten øverst i venstre hjørne findes et faneblad med navnet 'Kontakt info' ved siden af fanen med navnet 'Scores' - klik på fanen
  4. Nedenfor ser du holdkaptajn info for puljens hold. Hvis der ikke står noget ud for klubben, må I tage kontakt direkte til klubben.

 

Eksempel på de 2 faner

Ex fane  

 

Ex fane
 

Hvorfor skal vi indsende info på en holdkaptajn?


Alle klubber skal indberette holdkaptajn info for alle sine hold i Danmarksturneringen.

Det er smart og effektivt at være i stand til at komme hurtigt direkte i kontakt med de hold, man skal møde i Danmarksturneringen. Derfor skal alle deltagende klubber hvert eneste år før sæsonstart indberette deres holdkaptajners kontaktinformationer til DGU. Deadline i år for indberetningen var søndag d. 7. april.

Kontaktoplysningerne til holdkaptajnerne skal bl.a. bruges:

  • Hvis I skal lave aftale om flytning af en kampdato/tidspunkt 
  • Hvis I har ny vigtig info til jeres gæster inden de kommer på besøg (alm. klub-info skal indberettes til DGU og bliver lagt online)
  • Til udsendelse af relevant information fra DGU forud for hver spilleweekend og så vi altid kan komme i kontakt med et holds holdkaptajn.
  • Til den verificeringsmail, som sendes automatisk ud fra Golfbox til holdkaptajnerne efter hver holdkamp, når resultatet af kampen skal godkendes. Denne mail kan ikke komme frem til holdkaptajnen, hvis der ikke står en opdateret e-mailadresse i Golfbox.

Hvis I mangler at indsende info for et eller flere af jeres hold eller har nogle spørgsmål til det ovenstående, så send en mail til taw@dgu.org eller ring direkte på tlf. 43 26 27 08.