Submitted by Anonymous (not verified) on
paragolf fredericia.jpeg

Fredericia Golf Club opruster på Paragolf

Fredericia Golf Club har gennem de seneste år arbejdet på at blive Danmarks førende Paragolf klub.

Klubben blev den 8. oktober 2020 udnævnt som ”paragolf ressouceklub” af Dansk Golf Union. Udnævnelsen skete i forbindelse med klubbens åbning af et nyt og handicapvenligt indendørs Trackman center på 250 kvm. Faciliteterne kan hele året rundt benyttes kvit og frit af alle danske ca. 250 paragolfere. I Fredericia Golf Club er de meget stolte af at både paragolf landsholdsspillerne og paragolf bredden benytter faciliteterne året igennem til både træning, turneringer og socialt samvær.
 

Læs mere om paragolf generelt her og se, hvordan klubben bliver paragolf ressourceklub.


Alle danske EDGA godkendte golfspillere kan hele året rundt benytte Trackman træningsanlægget i Fredericia uden beregning. Bestilling af tider sker ved at man kontakter Fredericia Golf Clubs sekretariat på 75 92 30 33 eller e-mail mail@fredericiagolfclub.dk, her oplyses DGU nummer. Herefter er det muligt at booke tider via GolfBox på Fredericia Golf Clubs SPAR NORD Trackman eller FUNSPORT Trackman.

Fra 1. maj 2022 er Fredericia Golf Club klar med endnu bedre forhold for danske paragolfere. Fra denne dato stiller klubben golfbuggys kvit og frit til rådighed for edga-paragolfere, når de gæster Fredericia Golf Club. Dette initiativ har til formål at fremme dansk paragolf endnu mere. Initiativet er blevet realiseret med uundværlig hjælp fra Fynske Bank fonden, Sydbank Fonden, Elsass Fonden, Spar Nord Fonden, Sparekassen Danmark fonden. Med denne hjælp fra de ovennævnte fonde kan Fredericia Golf Club stille 11 buggys til rådighed. 

Golf manager i Fredericia Golf Club Martin Libak er meget stolt over den nye anskaffelse og fortæller: - Vi er meget glade for den opbakning, vi møder fra fonde, lokale virksomheder og ikke mindst fra Dansk Golf Union og Parasport Danmark.  Med vores unikke placering i ”centrum af Danmark” har vi en vision om at blive det naturlige mødested for danske paragolfere. Også i Parasport Danmarks Golfudvalg har man svært ved at få armene ned. - Vi ser med glæde, at Fredericia Golf Club går forrest i udvikling og promovering af golf for handicappede”, siger Peter Møller, medlem af golfudvalget, han fortsætter, - vi oplever, at flere og flere golfklubber sætter fokus på handicappede golfspillere, samtidig med at der er en jævn stigning i antallet af spillere med fysiske eller psykiske handicap”.


 

 

Yderligere informationer hos:

Martin Libak
Golfmanager i Fredericia Golf Club

7592 3033
2789 5336

ml@fredericiagolfclub.dk