Submitted by hkr on

Fusionshold

Hvad er et fusionshold?

Fusionshold er en sammenslutning af 2 eller flere golfklubber, der går sammen om at danne hold i de forskellige rækker i Danmarksturneringen. Formålet er, at kunne tilbyde klubbernes elite- & ungdomsspillere sportslige udfordringer, selvom klubberme hver især ikke har nok spillere til rådighed til at danne et hold i en given række.


Tilmelding af fusionshold til Dansk Golf Union

Brug nedenstående link til at tilmelde jeres fusionshold til Danmarksturneringen. Online formularen skal kun indsendes een gang for hvert fusionshold, der tilmeldes. Det er altså nok at en enkelt repræsentant fra en af de deltagende klubber udfylder og sender formularen til DGU.

 

Spørgsmål i formularen:

  1. Hvilke klubber deltager i fusionen?

  2. Hvad skal fusionen hedde?

  3. Hvilken række skal fusionsholdet stille op i?

  4. Hvilken klub skal lægge hjemmebane til?

  5. Hvis hjemmebanen skal gå på skift, beskriv i så fald hvordan rotationen skal foregå i de kommende 3-4 år frem i tiden: 


Tilmeld jeres fusionshold her
 

Skriftlig aftale med underskrifter

Den endelige oprettelse  af fusionsholdet sker ved at de deltagende klubber, samtidig indgår en skriftlig aftale som besvarer spørgsmål 1-5 fra online formularen. I kan derudover supplere med andre punkter, som måtte være relevante for netop jeres indbyrdes fusionsaftale. 

Denne skriftlige aftale skal underskrives af formanden i hver af de deltagende golfklubber - og herefter sendes til DGU enten pr. brev eller på mail med samtlige underskrifter på.
 

Deadline for tilmelding

Deadline for tilmelding af fusionshold for sæsonen 2023 er endnu ikke afgjort
 

Læs betingelserne for fusionshold i Danmarksturneringen her.

Bemærk at det bliver muligt at tilmelde 2 hold i seniorrækkernes (senior, veteran og superveterean) kval. række fra 2023. Og desuden er aldersgrænsen sænket med 5 år for kvinder, hvilket heller ikke fremgår af turneringsbetingelserne for fusionshold i 2022. Opdatering af dette sker snarest muligt. Kontakt DGU på 43 26 2708 for nærmere info.