Submitted by hkr on
GF ikoner

GF Forsikring udvider med tilbud til golfklubber

Kære formænd og klubledelser

 

Jeg håber, at golfsæsonen er kommet godt igang.


Siden 2020 har Dansk Golf Union haft et stærkt partnerskab med GF Forsikring, som blandt andet har gjort dem til hovedpartner hos Dansk Golf Union siden 2022. 

Samarbejdet har betydet særlige forsikringsfordele for de danske golfspillere, Hole in One dækning, landsholdspartner og nu på tredje år en hyldest af Hverdagens Golfhelte. 


Nu udvider vi samarbejdet til også at omhandle erhvervsforsikringer til golfklubberne. 
I kan derfor som klub nu skrive jer op til en dialog med GF Forsikring via dette link: gfforsikring.dk/golf-erhverv

Når I har skrevet jer op, vil I blive ringet op af en partneransvarlig fra GF Forsikring, som vil facilitere den videre dialog for jer.

Vi ser denne udvidelse af partnerskabet som en naturlig udvikling af vores stærke partnerskab med GF Forsikring. 

En af grundstenene i vores partnerskab med GF Forsikring er de sammenlignelige værdier, vi begge har som medlemsejet organisationer, hvilket blandt andet viser sig i GF Forsikrings vilje til at lave specifikke fordele for de danske golfspillere, og nu også de danske golfklubber. 

GF Forsikring er til stede på 48 fysiske kontorer rundt i landet, hvilket sikrer den lokale kontakt mellem GF Forsikring og deres forsikringstagere. En relation vi håber, at I vil gøre nytte af, hvis I tegner jer ind som forsikringstager hos GF Forsikring. For at I kan få den størst mulige fordel, er der ikke aftalt nogen form for provision til DGU i forbindelse med denne udvidelse af samarbejdet.

I denne folder fra GF Forsikring kan I læse nærmere om erhvervsforsikringerne og elementerne heri.

GF Forsikring har lagt et stort arbejde i at imødekomme de udfordringer, der kan være for golfklubberne inden for forsikringsområdet. På nuværende tidspunkt har GF Forsikring aftaler med en håndfuld golfklubber, og de glæder sig til at komme i gang med flere dialoger, hvilket allerede er startet. Partneransvarlig hos GF Forsikring, Brian Bisgaard, udtaler:


“I GF Forsikring er vi særdeles tilfredse og stolte over samarbejdet med Dansk Golf Union. Et samarbejde, som nu udvides til at omfatte et stærkt tilbud på erhvervsforsikringer til de danske golfklubber.


Vi kommer til at tilbyde en vifte af særlige forsikringsfordele, som er udviklet i samarbejde med udvalgte golfklubber, og som tager udgangspunkt i den enkelte golfklubs behov. Vores ambition er over tid at forsikre så mange golfklubber som muligt, og samtidig bidrage endnu mere til udviklingen af golfsporten i Danmark. Vi glæder os til at møde jer.”


Vi håber, at dette nye tiltag giver anledning til en masse spændende dialoger mellem jer og GF Forsikring.

 

Med venlig hilsen
MORTEN BACKHAUSEN
Direktør