Submitted by Anonymous (not verified) on

Golfens Dag 2015

I år er det 8. gang, at de danske golfklubber afholder Golfens Dag. Foreløbig har 150 golfklubber tilmeldt sig og dermed være med til at åbne dørene op for flere golfspillere til vores sport.

SØNDAG 19. APRIL
Søndag den 19. april bliver dagen, hvor vi afholder Golfens Dag i 2015.

Datoen er fastlagt ud fra de ønsker, som er fremkommet under evalueringen af Golfens Dag 2014, hvor størstedelen af klubberne ønskede, at vi lagde Golfens Dag midt/sidst i april.

ÅRETS TEMA - PRØV EN SPORT HVOR ALLE KAN VÆRE MED
Vi har igen i år valgt at temaet skal fokusere på de glæder, der er ved at spille golf. Det er vores opfattelse, at dette vækker genklang i klubbernes ønsker.

Vi vil italesætte, at golf er et godt og sundt alternativ til hårdere motionsformer og ikke behøver at være på eliteniveau  - golf kan tilpasses alles forudsætninger og behov. Golf er en aktivitet for alle - store som små, unge som ældre.

TILBUD OG PRÆMIER
Vi er generelt rigtige gode til at afholde Golfens Dag og tilfredsheden blandt gæsterne på dagen er meget høj. Det er dog  stadigvæk vigtigt at kunne tilbyde nye golfspillere et attraktivt tilbud, som gør at de får lyst til at prøve golfsporten og melde sig ind i et begynderforløb på selve dagen. DGU står klar med råd og vejledning i forbindelse med disse overvejelser.

En vigtig del af kampagnen bliver at opfordre eksisterende golfspillere til at tage en ven med ud i golfklubben. Det er vores erfaring at den personlige kontakt er en stærk faktor til at starte og forblive i golfsporten. Dette vil vi gøre ved hjælp af konkurrencer på facebook og klubaktiviteter.

Vi vil udarbejde flyers som klubberne kan uddele til klubbens medlemmer, og som hermed kan blive  vores alles rekrutteringspartnere til Golfens Dag. Der trækkes lod på den enkelte klubs Golfens Dag, blandt fremmødte gæster, som kan fremvise en flyer fra et af klubbens medlemmer. Klubben bestemmer selv hvad præmierne kan være: alt fra to øl i baren til tre måneders prøvemedlemskab.

I relation til Golfens Dag vil der desuden være en stor konkurrence for alle golfspillere i forbindelse med vores DGU-kort udsendelse lige efter Repræsentantskabsmødet. Præmien er sponseret af Santander Consumer Bank.

TILPASNING AF MATERIALER
Sidste år forsøgte vi at give alle deltagende klubber mulighed for at få tilrettet kampagnematerialer hos DGU´s grafiske samarbejdspartner. Denne mulighed har vi valgt at gentage igen i år, da vi efterfølgende modtog mange positive tilbagemeldinger vedrørende denne service. Vi håber at mange golfklubber vil benytte sig af muligheden.

TIDSPLAN OG VIGTIGE DATOER

17. marts
Muligt for golfklubben at downloade materialerne på DGU's hjemmeside.

17. marts til 26. marts:
Mulighed for at tilrette materialer hos DGU´s grafiske samarbejdspartner så de er skræddersyet golfklubben.

22. marts til 18. april:
Landsdækkende kampagne i lokale aviser og websites

Kontaktpersoner:

Kim Uldahl Pedersen
Udviklingskonsulent
4326 2698
2136 0698
kue@dgu.org

Henriette Krøyer
Kommunikationskonsulent
4326 2722
hkr@dgu.org