Submitted by Anonymous (not verified) on
2015-04-19 11.10.14 (1)_500x333.jpg

Golfens Dag sætter rekord i nye medlemmer

De danske golfklubber oplevede rekordstor tilslutning i forbindelse med Golfens Dag den 19. april. Mere end 8.000 golfinteresserede besøgte en af de 153 golfklubber, som holdt åbent hus for nye medlemmer. I alt resulterede det i mere end 2.500 nye medlemskaber, viser en undersøgelse som Dansk Golf Union har foretaget.

I år havde Golfens Dag fokus på sundhed og golfsportens bidrag til at leve et sundt liv. En række undersøgelser fra udlandet viser, at dét at spille golf kan være med til at forebygge sygdomme, men også være direkte livsforlængende.

- Det er rigtig flot, at det lykkedes at få så mange til at møde op og forsøge sig med golf. De mange nye medlemmer sender et klart signal om at golfsporten har en stor appel til rigtig mange danskere. Som sport rummer golf også en række klare fordele for mennesker som ønsker at leve et sundt liv - hele livet. Golf er en sport, som kan dyrkes af alle og som golfspiller kan man spille mod hinanden på tværs af alder, køn og niveau. Alt sammen pakket ind i motion, hygge og dejlige naturoplevelser, siger direktør i Dansk Golf Union, Morten Backhausen.

Dansk Golf Union har i markedsføringen af Golfens Dag i år lagt særlig vægt på de lokale medier i den landsdækkende kampagne. Udover en kampagne i cafeér og træningscentre har der også været søsat en SMS-konkurrence for alle 150.000 golfspillere med en opfordring til venner og familie om at møde op til Golfens Dag.

Dansk Golf Union roser endvidere klubberne for de mange lokale initiativer og kreativitet, som er med til at give potentielle golfspillere en god oplevelse.

Sidste år deltog over 6.500 i Golfens Dag og gav til sammenligning knap 2.000 nye medlemmer.

Kontakt:

Jesper Jürgensen
Kommunikationschef
Mobil: 3065 2950