Submitted by Anonymous (not verified) on
Klubnyt-foto_TURNERINGER.png

Golfklubberne samlede over tre mio. kroner ind til kampen mod kræft

Sidste år indledte Kræftens Bekæmpelse og Dansk Golf Union et tættere samarbejde omkring de to turneringer, Pink Cup og Slå et Slag. Det samarbejde har nu resulteret i en rekordindsamling ved Pink Cup på 3.285.000 kr. til kampen mod brystkræft. Indsamlingerne kommer fra alt mellem turneringsfee, auktioner, personlige sponsorater, lotteri, går caddie for mændene, parkeringsafgifter, kagebagning og pølsesalg.

Der var i alt 104 deltagende klubber ved dette års udgave af Pink Cup.

- Vi er utrolig glade for samarbejdet mellem Kræftens Bekæmpelse og Dansk Golf Union. 40 procent af alle kræfttilfælde kan forebygges - blandt andet gennem motion. Så golf er ikke kun sjovt og sundt for sjælen, men forebygger også kræft. Vi har gennem mange år oplevet en stor opbakning til kampen mod kræft fra golfspillere i hele landet. Det er vi utrolig glade og taknemmelige for. Sammen med DGU håber vi at få endnu flere til at spille golf og støtte gennem vores velgørenhedsturneringer Pink Cup og Slå et Slag, siger Charlotte Ritter Jespersen, eventansvarlig for golf i Kræftens Bekæmpelse.

 

SLÅ ET SLAG FOR KUGLERNE

Som noget nyt i 2017 sætter Kræftens Bekæmpelse og DGU fokus på mænd og kræft i Slå et Slag, som fremover vil blive markedsført som "Slå et Slag for kuglerne". Både mænd og kvinder kan deltage i Slå et Slag for kuglerne, og der kan afholdes flere turneringer i samme klub.

 

I Dansk Golf Union er man også glad for at kunne hjælpe med at støtte den gode sag.

- Vi indledte dialogen med Kræftens Bekæmpelse, fordi vi ønskede at hjælpe med at få samlet flere penge ind i Pink Cup. Samtidig har vi  været i tæt dialog omkring udviklingen af Slå et Slag for kuglerne, og vi håber derfor også, at mange klubber vil støtte op om den turnering, som også støtter en god sag, siger kommunikationschef i Dansk Golf Union, Jesper Jürgensen.

Lars Christiansen og Oswald Academy sponserer hovedpræmier til klubber, der indsamler flest penge til Kræftens Bekæmpelses arbejde med mænd og kræft. Det er nemt at deltage i Slå et Slag for kuglerne, der er frie turneringsbetingelser, og alle klubber, som deltager, modtager en kasse med præmier.

 

Ttilmelding til Slå et slag for kuglerne