Submitted by Anonymous (not verified) on
JuniorUgen.png

Goodiebag til Juniorugen

Golf er en fantastisk sport, der skaber glæde, fællesskab, venskab og giver en masse frisk luft og gode oplevelser, hvilket vi sætter fokus på i Juniorugen. En goodiebag giver børnene noget konkret, de kan tage med hjem fra deres møde med golfsporten, og det giver dem en følelse af at være blevet en del af golfens verden. Derfor har vi i samarbejde med Santander lavet nogle goodiebags som klubberne kan få og dele ud til de deltagende børn og unge i Juniorugen og det kan forhåbentlig være med til at forstærke børnenes relation til golfen som sport.

 

HUSK at tilmelde jer Juniorugen

Juniorugen er et landsdækkende koncept, hvor de danske golfklubber tilbyder børn og unge at komme og prøve golfsporten og opleve livet i en golfklub. Hvad der sker i den enkelte golfklub under Juniorugen – antallet af dage og hvilke aktiviteter der gennemføres – bestemmer klubben selv, men Dansk Golf Union kører en national markedsføringskampagne på vegne af de deltagende klubber i perioden frem til Juniorugen.

Juniorugen foregår i uge 31

 

Tilmeld klubben her

 

Se her for mere information om googdiebag'en

 

 

Juniorugens univers

Vi har udviklet et univers til Juniorugen, for bl.a. at skabe genkendelighed omkring projektet og give golfen en barnlig og sjov appel. Derfor har vi lagt vægt på det legende aspekt, samværet og at skabe et udtryk der nærmer sig børnenes hverdag, sådan at golfen virker sjov og tilgængelig for børn og unge der ikke kender til denne verden.

Derudover betyder det, at vi kan stille en masse materialer til rådighed for klubberne, som kan bruges til at gøre opmærksom på Juniorugen. Der er udviklet logo, plakat og forskellige bannere der kan bruges direkte af klubberne. Derudover er der udviklet diverse templates til invitationer, flyers, pressemeddelelser og hvad der ellers kunne tænkes at blive brug for. Det er muligt at få DGU til at tilpasse plakater, flyers mm. til de særlige informationer, I ønsker, men klubberne kan også selv tilpasse teksten så den passer lige til jeres arrangement. Sidst men ikke mindst er der adgang til forskellige grafiske elementer, så klubber der selv ønsker at være kreative kan udvikle deres eget materiale. Invitationer, plakater og flyers kan bestilles på print mod betaling, men de kan også downloades uden omkostninger til brug for mail, sociale medier samt print i klubben eller hos lokal trykker.

 

Se guide med JUNIORUGENS univers og grafiske materialer her 

Her kan du også finde forskellige råd til kommunikationen omkring Juniorugen generelt.

 

Kontakt:

Rikke Haurvig
Turnerings- og Udviklingskonsulent
Mail: rha@dgu.org
Telefon: 41166540