Submitted by Anonymous (not verified) on
Klubnyt-foto_KLUBDRIFT.png

Greve Golfklub får hjertesti

Mandag den 3. oktober blev den nyetablerede hjertesti indviet af Hjerteforeningen Greve, Solrød og Køge i samarbejde med Greve Golfklub. Alle kunne således få en frisk gåtur rundt om det dejlige anlæg, golfklubben råder over.

- Hjerteforeningen anbefaler mindst 30 minutters bevægelse hver dag. En hjertesti er en god mulighed for at få motion ved en gåtur i et dejligt naturområde og på en markeret sti, der viser afstande. Vi er derfor i Hjerteforeningen meget glade for den mulighed samarbejdet med Greve Golfklub giver, siger Torben Lindholm fra Hjerteforeningen.

- Vi er glade for medvirke til det sunde formål. Vi håber, at rigtigt mange vil tage imod tilbuddet, og vi håber samtidigt, at hjertestiens brugere vil skæve over til den gode motion, golfsporten kan give. En golfrunde kan variere fra 2 til 4 timer afhængig af om man spiller 9 eller 18 huller. Ud over motionen får man en dejlig naturoplevelse og dejligt selskab med de øvrige golfspillere, siger Frede Kruse-Christiansen, formand for Greve Golfklub.

Se billeder fra dagen på Greve Golfklubs facebook-side

Hjerteforeningen og Dansk Golf Union har indgået et samarbejde, der blandt andet giver mulighed for at etablere hjertestier rundt om på landets golfbaner.

Læs tidligere Klubnyt om vores samarbejde med Hjerteforeningen om hjertestier

Yderligere oplysninger:

Hjerteforeningen
Torben Lindholm: 20 20 14 01