Submitted by Anonymous (not verified) on

Handigolf ressourceklub

DGU og Dansk Handicap Idræts-Forbund har taget et nyt initiativ og har indført et nyt begreb: "HandiGolf Ressourceklub". Denne ære, i form af et diplom, tilfalder DGU-klubber som har vist et særligt engagement i HandiGolf. Det er typisk en klub som har vist en stor interesse for og imødekommenhed overfor handicappede golfspillere f.eks. ved at stille frivillige ledere og hjælpere samt trænings- og banefaciliteter til rådighed for DGU´s og DHIF´s aktiviteter. Vi håber, at der i løbet af de næste par år kan skabes et geografisk godt fordelt netværk af 10-12 klubber, som kan bidrage til at endnu flere mennesker med diverse former for funktionsnedsættelse får lyst til og mulighed for at spille golf.

Den første klub som har fået tildelt diplom og anerkendelse er Gyttegård Golf Klub, som i weekenden den 2.-3. maj var vært for årets første HandiGolf-samling., hvor 25 spillere deltog. Ved den lejlighed overrakte formanden for Dansk Handicap Idræts-Forbunds golfudvalg Jens Alstrup diplomet til klubbens formand - Hans Bennetzen.


Dansk Golf Union har lagt flere informationer om HandiGolf ind her på hjemmesiden. Læs om de mange muligheder, klubbens handicappede har for at få glæde af golfsporten.


Kontakt:

Jesper Hviid
Udviklingskonsulent i DGU og DHIF
Mail: jhv@dgu.org