Submitted by Anonymous (not verified) on
Golfens Dag 2018.jpg

Høj sol og godt værtskab skabte en god dag for golfsporten

Solen skinnede og foråret ramte Danmark og de danske golfklubber, som søndag oplevede stor tilslutning i forbindelse med Golfens Dag.
En undersøgelse som Dansk Golf Union har foretaget blandt en række af de deltagende klubberne viser at halvdelen af gæsterne valgte at blive medlem.

- Det er virkelig flot, at så stor en andel af de besøgende også har valgt at blive medlem. Golfsporten fremstår i dag mere åben end nogensinde og blandt de mange nye golfspillere har der aldrig været en større tilfredshed. Så barrieren for at komme igang er lavere end nogensinde, og det foreløbige resultatet fra Golfens Dag tyder på, at klubberne har været gode til at byde de nye velkommen. Så stor ros til de mange klubber og frivillige, der har taget sig tid til at skabe en god dag for golfsporten, siger Kim Uldahl, udviklingschef i Dansk Golf Union.

Golfens Dag arrangeres af Dansk Golf Union i samarbejde med landets golfklubber. Golf er i dag den største sportsgren for folk over 25 år og dyrkes af over 150.000 danskere i alle aldre.

 

Golf er en sport som gavner golfspillere på rigtig mange måder.

Undersøgelser som Dansk Golf Union har lavet viser bl.a. at

  • -En golfspiller går over 11.000 skridt på en golfrunde

  • -Golfspillere lægger år til deres liv når de spiller golf

  • -Golfspillere er aktive i længere tid end andre idrætsudøvere

  • -Golfsporten reducerer risikoen for at få type-2 diabetes

 

Kontaktinformation

Kommunikationschef, Jesper Jürgensen, 3065 2950, jej@dgu.org

Udviklingskonsulent, Kim Uldahl, 2136 0698, kue@dgu.org