Submitted by Anonymous (not verified) on

Husk tilmelding til Boss Synoptik Cup 2016

Nu har klubben mulighed for tilmelde sig Boss Synoptik Cup. Synoptik Cup er et tiltag, som DGU har lavet i samarbejde med Synoptik. Formålet er at øge interessen for klubbernes eksisterende turneringer med breddespillerne i fokus. Det giver klubberne mulighed for, at breddespillerne kan komme ud og repræsentere klubben og dyste mod andre klubber i en landsdækkende turnering.

Med udgangspunkt i klubbernes egne turneringer samler spillerne point til en rangliste opdelt i fem handicapgrupper, og dette håndteres automatisk i Golfbox. Når sæsonen er slut, udgør de fem ranglistevindere klubbens Boss Synoptik Cup-hold. Dette hold repræsenterer klubben og skal dyste mod de andre klubbers hold i en landsdelsfinale og eventuelt videre i en afsluttende landsfinale.

Turneringen er for alle klubbens fuldgyldige medlemmer, som er født i 1997 eller tidligere, og som har hjemmeklub i klubben og max handicap 42.

Pris for klubbens deltagelse i 2016 er 500 kr. Klubbens Boss Synoptik Cup-hold deltager gratis ved landsdels- og landsfinale.

Tilmelding kan ske via dette link:

Sidste frist for tilmelding til Boss Synoptik Cup 2016 er d. 31. januar 2016.