Submitted by Anonymous (not verified) on
Udstyr_jern.png

Hvem må spille med hvor?

Vi nærmer os afslutningsspillet i Danmarksturneringen, hvor der skal dystes om, hvem der skal vinde puljen, hvem der skal rykke ned og hvem der skal op og spille om medaljer.

I den forbindelse får Dansk Golf Union en del spørgsmål om reglerne for hvem der må spille med hvor. Ingen har jo lyst til at stille forkert op og risikere at tabe en vigtig match pga. manglende kendskab til reglerne.

Her er linket til en kort opsummering af reglerne og et link til turneringsbestemmelserne

 

Karantæneregler

Kort fortalt er reglen:

  • Du må ikke spille for et lavere rangeret hold i samme række (herrer, damer, senior osv.) uden en spilledags karantæne. Dvs. hvis du har spillet på et højere rangeret hold i 4. spillerunde, kan du først spille på et lavere rangeret hold i 6. spillerunde.

  • Du må godt skifte imellem rækkerne – uden karantæne. Så du f.eks. spiller for jeres damehold i 2. div. i 4. runde og jeres seniorhold i kval. rækken i 5. runde.

 

Husk!

Der er 2 spilledages karantæne og ikke kun 1, når vi når frem til opryknings- og finaleweekenden d. 14 & 15. september.

Det betyder i praksis, at du skal sidde over både 5 & 6. spillerunde fra et højere rangeret hold, hvis du skal spille oprykning- eller finalespil for et lavere rangeret hold og du spillede for det højere rangerede hold i 4. spillerunde. Der er stadig ingen karantænedage, hvis du skifter række – fra f.eks. veteranrækken til herrerækken.

 

Oversigt over Danmarksturneringens rækker

  • Damer
  • Herrer
  • Senior
  • Veteran
  • Superveteran

 

Regionsgolf og Danmarksturneringen

Der er ingen karantænedage længere, når man skifter imellem Regionsgolf og Danmarksturneringen. Her kan man skifte frem og tilbage ligeså meget man har lyst til.