Submitted by Anonymous (not verified) on
Hænder.jpg

Indstil klubbens gode idrætsprojekt til Danskernes Idrætspris

Har klubben med stor succes indført fællesspisning hver lørdag og skabt et nyt fællesskab? Eller fundet en helt ny måde at rekruttere medlemmer på? Så skal du sørge for, at klubbens gode idé bliver indstillet til Danskernes Idrætspris. 

Danskernes Idrætspris er prisen, der hylder projekter og idéer, der hver dag året rundt styrker idrætslivet og er med til at give alle – store som små - gode oplevelser i idrætsforeningerne. 

Sammen med e-boks og DR P4 inviterer DIF alle til at indstille den idé eller det projekt, de mener, skal vinde Danskernes Idrætspris. 

Når danskerne har nomineret deres favoritter, udpeger dommerkomitéen de tre bedste idrætsinitiativer, hvorefter alle kan stemme på deres favorit. De tre regionale kandidater, der får flest stemmer, går videre til den landsdækkende finale.
Punktummet sættes, når vinderen afsløres i DR’s show SPORT 2019 den 4. januar 2020. Vinderen modtager, udover æren, en check på 100.000 kroner, der skal bruges til at udvikle projektet yderligere. 

 

Indstilling

Gå ind på danskernesidraetspris.dk og lav din indstilling. Ingen idéer eller projekter er for små, så længe de motiverer danskerne til endnu mere bevægelse og fællesskab og inspirerer til at styrke, udvikle og/eller nytænke foreningsidrætten lokalt i Danmark. 

Har du spørgsmål eller kommentarer til prisen, så ring eller skriv til Suzanne Meyer, sme@dif.dk, tlf. 24 26 63 95.
Du kan indstille et projekt frem til 18. oktober kl. 12:00