Submitted by Anonymous (not verified) on
Billede3.Simon's Golf B1.jpeg

Invitation til pressemøde på Simon's Golf mandag d. 2/10 kl. 11

Simon's Golf Club og Dansk Golf Union inviterer til pressemøde mandag d. 2 oktober kl. 11 til 12. Pressemødet finder sted på Simon's Golf Club, Nybovej 5, 4390 Kvistgård. 

Emnet er Shipco Masters, som bliver spillet næste år på vores bane. Målt på præmiesum bliver det den største turnering på Sjælland i 15 år. 

Med Shipco Masters vender European Senior Tour tilbage til Danmark efter ti års fravær.

Til turneringen vil publikum kunne møde legendariske golfspillere, og på pressemødet kan vi allerede nu løfte sløret for et hidtil ikke offentliggjort navn, som har vundet på både den almindelige europatour og seniortouren.

Denne spiller vil være til stede på pressemødet.

Den første weekend i juni 2018 er der lagt op til et fantastisk gensyn med nogle af de største golflegender i smukke omgivelser og festlig stemning. 

Vi kommer desuden til at løfte sløret for et nyt spændende tiltag i forbindelse med en European Senior Tour turnering. En kvalifikationsturnering, der betyder at et vis antal pladser i Shipco Masters er reserveret til almindelige spillere, der ved dygtighed kan spille sig ind i selve turneringen. 

Vi har også et spændende samarbejde mellem Shipco Masters og Dansk Golf Union vi gerne vil fortælle om. 

Vi vil gerne invitere golfspillende deltagere i pressemødet til selv at spille 9 huller på banen. Det bliver klokken 13, hvorefter der vil være præmieoverrækkelse og hyggeligt samvær. 

Svar udbedes til Henrik Bergqvist på email: henrikbergqvist@simons-golf-as.dk om du deltager i pressemødet. Hvis du skal være med til at spille golf skal du sende dit DGU-nummer.