Submitted by Anonymous (not verified) on
John Axelsen 2016.jpg

John Axelsen får wildcard til Made in Denmark

Dansk Golf Union har valgt at give et wildcard til det unge talent John Axelsen til europa tour turneringen Made in Denmark i Himmerland. Wildcardet er en del af samarbejdet mellem Dansk Golf Union og Made in Denmark.

John Axelsen har på trods af sin unge alder en imponerende golfkarriere, der inkluderer bronze og to sølv-medaljer til European Young Masters (U16 EM), en 5. plads i Youth Olympic Games, samt udtagelse til Junior Ryder Cup 2014 og EGA's Jacques Leglise Trophy i år.

  • John er en meget erfaren spiller, som har deltaget i talrige internationale turneringer og hans flotte spil og 2. plads i Carris Trophy for 2 uger siden, var nok det, der gjorde udslaget, da wildcardet skulle tildeles, siger Claus Mølholm, eliteansvarlig i Dansk Golf Union.

John Axelsen vil dermed støde til Dansk Golf Unions ProTeam, som blandt andet inkluderer Morten Ørum Madsen, Lucas Bjerregaard og Lasse Jensen samt landsholdskollegaen Martin Leth Simonsen, som har kvalificeret sig via Made in Denmark Qualifier.

Som amatørlandsholdsspiller har John ikke mulighed for at vinde pengepræmier, hvis det skulle gå ham godt i turneringen, men resultatet vil tælle til amatørverdensranglisten.

Made In Denmark spilles på Himmerland Golf og Spa Resort fra den 20.-23. august.

 

For yderligere informationer:

Claus Mølholm, Eliteansvarlig, Dansk Golf Union, tlf. 28 89 51 39

Thomas Kiel Larsson, Herre- og prolandstræner, Dansk Golf Union, tlf. 25 17 67 95