Submitted by Anonymous (not verified) on
Klubhus_bronderslev.png

Klubbens restaurant kan nu åbne for større selskaber

Mandag blev det besluttet at forsamlingsforbuddet med virkning fra i går ændres fra maksimalt 10 til 50 personer. I går den 9. juni blev aftalen udvidet med yderligere lempelser.

Blandt andet undtages alle arrangementer i bl.a. restauranter, hvor deltagerne i det væsentlige sidder ned. Her er max. hævet til 500 deltagere ved for eksempel en generalforsamling, bryllup eller bespisning i forbindelse med et golfarrangement.

Den eksisterende kvadratmeterregel om maksimalt 1 personer pr. 2 m2, som bl.a. gælder for restauranter og kulturarrangementer med siddende publikum, udvides. Fremover gælder undtagelsen alle lokaler, hvor kunder og besøgende i det væsentlige sidder ned.

Justistministeriet har yderligere indført en undtagelse for forsamlingsforbuddet som gælder sommeraktiviteter for børn og unge. Her må golfklubber ligeledes invitere maksimalt 500 personer til et fælles arrangement som f.eks. Sjov Sommergolf, Klubcamp eller andre sommeraktiviteter.  Læs Kulturministeriets retningslinjer (pdf)


Læs vores opdaterede anbefaling her


Læs Justitsministeriets lempelse af forsamlingsforbuddet her