Submitted by Anonymous (not verified) on

Klubnyt skal være et stærkere medie for alle i golfklubberne

Dansk Golf Union står bag en række initiativer, kurser og udviklingsforløb, som har interesse for personer i golfklubberne.

Det elektroniske nyhedsbrev, Klubnyt, sendes hver uge til knap 5.000 medarbejdere, bestyrelsesmedlemmer og frivillige i de 188 golfklubber.

Indholdet i Klubnyt er information om de mange tiltag som bliver sat i gang om alt fra mobilisering af frivillige til elitetræning og klubdrift.

For at sikre, at så mange modtager denne information er det vigtigt, at klubberne løbende opdaterer deres oplysninger om medarbejdere, frivillige og bestyrelsen i Golfbox. På den måde kan Klubnyt blive et stærkt medie for alle, der arbejder med at gøre golf til en endnu større sport.

- Vi ønsker løbende at udvikle Klubnyt til at blive et stærkt medie for alle der arbejder med at udvikle golfsporten. Vi er netop nu gået i gang med at se på, hvordan vi skal udvikle Klubnyt, så det bliver endnu stærkere og vi vil i den forbindelse gerne høre fra personer rundt omkring i klubberne, der måtte have input og ideer til hvordan vi kunne gøre Klubnyt til et stærkere og bedre nyhedsbrev, siger Jesper Jürgensen, kommunikationschef i Dansk Golf Union.

Ønsker klubben at andre end de i Golfbox angivne ansatte og frivillige modtager Klubnyt, kan man også tilmelde sig Klubnyt direkte på forsiden af danskgolfunion.dk

Opdateringern i Golfbox finder sted under Klub/ Klub info/ Funktioner

På nedenstående billede ses hvor du finder det.

Kontakt:
Jesper Jürgensen
Kommunikationschef
Mobil: 30 65 29 50
Mail: jej@dgu.org