Submitted by Anonymous (not verified) on
Klubnyt-foto_KURSUS.png

Kommunikation og sociale medier i 2017

I videoen: Kommunikationschef i Dansk Golf Union: Jesper Jürgensen (th)
Rådgiver og ekspert i sociale og digitale medier, Benjamin Rud Elberth, fast ekspert på TV 2 og ejer af bureauet digitaltaktik.dk.

Dansk Golf Union afholder en række Gåhjem-kurser, hvor vi klæder dig og din klub på til at kunne kommunikere bedre på de sociale medier.

På møderne vil du også kunne møde vores nyansatte kommunikationskonsulent, Andreas Hartø. Andreas vil fremover hjælpe klubberne med især sociale medier op til Golfens Dag.

På kurset vil vi bl.a. se på:

  • Hvordan bruger din klub sociale medier til at skabe engagement, få nye medlemmer og sikre positiv kommunikation i klubben
  • Med udgangspunkt i konkrete eksempler fra sportsverdenen og den nyeste teori omkring sociale medier uddanner vi dig til at kunne håndtere klubbens Facebook-, LinkedIn- og Instagramprofil professionelt.
  • Vi ser på mulighederne for at lave kampagne, skabe en tone, der får målgruppen til at konvertere til noget konkret og giver helt konkrete værktøjer til, at du kan få resultater.

Gåhjem-kurset følges op af fire webinarer (inkluderet i prisen), som du kan deltage i over nettet. Ved hvert webinar vil der blive fokuseret på et særligt socialt medie.

Læs mere og tilmeld dig