Submitted by Anonymous (not verified) on
SO World Golf Cup vinder Troels Højbjerre med caddy Jørgen Krogh.JPG

"Konventum Cup" - efterårets landskamp mod Sverige i Helsingør

Paragolf

I den første weekend af oktober spilles der landskamp mod Sverige, og Helsingør GC er vært. De deltagende spillere tilhører alle kategori 2 i paragolf, dvs. at de har forskellige former for udviklingshandicap - og her er autismediagnoser også medregnet. Hvert land stiller med 5 spillere som alle - på nær en enkelt - har hcp. under 10. Matchen afgøres over fem 9-hullers runder - 3 lørdag og 2 søndag - og der spilles hulspil uden tildelte slag.

Helsingør GC stiller bane, frivillige og faciliteter til rådighed og konferencehotellet Konventum - som er nabo til golfbanen - sørger for indkvartering af de svenske gæster.

 

Dansk Golf Unions paragolfkonsulent Jesper Hviid udtaler:

- Det er anden gang at Danmark og Sverige mødes på denne måde, og vi håber det bliver en fast årlig tradition. Første gang var på Bornholm i 2018, hvor Sverige rejste hjem med pokalen. Vi håber på en revanche, men må være ærlige og erkende at Sverige har et meget stærkt hold. Uanset resultat skal der på forhånd lyde en stor tak til HGC som endnu engang er medarrangør af en paragolf event og til Konventum som er med som match sponsor.

 

Det danske hold består af:

Casper Holst-Christensen, Hillerød GK
Jonas Lolk, Mølleåen GK
Morten Ridder Johansen, Søllerød GK
Troels Højbjerre, Helsingør GC
Tom Petersen, Helsingør GC