Submitted by Anonymous (not verified) on

Kvinder & Golf rammer plet for alle aldre

Kvinder & Golf er godt i gang i hele landet, og der er ingen grænser for hvor meget hygge, glæde, kærlighed og nye venskaber, der kan puttes ind i et golfmedlemsskab.

Den første klub er allerede igennem deres 8-ugers forløb. Det er Tollundgaard Golfklub i Midtjylland, der startede op med 22 nye golfere. I dag kan de glæde sig over at 18 har tegnet medlemskab i Tollundgaard, og to har tegnet medlemskab i en nærliggende klub, fordi deres familie spiller der.

 

31 klubber fordelt over hele landet er I gang

Og alle melder de om gode forløb og glade spillere.

Nogle klubber vælger at krydre golfen med modeshow og tøjindkøb, andre med saunabus, cykelture og aftenbadning.

- Det er sjovt at opleve en hel flok glade damer danse showdanse på banen efter træning, og hyggeligt er det at se dem gøre aftenen længere med lækker mad og rosé i klubhuset, fortæller Sarah-Cathrine Wandsø, der er udviklingskonsulent på Kvinder & Golf. 

Hun fortsætter:

- Kvinder & Golf er for kvinder i alle aldre, og vi ser da også en aldersspredning der bekræfter, at golf er for alle.

I Mariagerfjord Golfklub finder vi nok de yngste spillere, nemlig Sarah og hendes søster, der sammen med deres mor har meldt sig til forløbet. Du kan høre og se, hvad de siger, i videoen ovenfor. 

I den anden ende af aldersskalaen finder vi også et søsterpar, nemlig Ruth og Margit på 76 og 79 år. De deltager i Kvinder & Golf i Kolding Golf Club og der er ingen tvivl om at golfen - og alt hvad der hører med til den nye sport - er lige i søstrenes ånd. De ved da også allerede nu, at de skal være golfspillere når forløbet er slut. De er også med i videoen ovenfor.

 

Mere om Kvinder & Golf - nu også som sensommer-forløb:

Kvinder & Golf er et rekrutteringsprojekt søsat af Dansk Golf Union i 32 golfklubber i år. Om ca. tre uger er forløbene i hele landet slut, og det bliver spændende at se, om konverteringsraten i resten af landet kan følge trop med de flotte resultater der allerede er kommet ind.

Du kan som klub høre mere om Kvinder & Golf, som også kører i en sensommer-udgave i august. Der er åbent for workshops og information (27. juni 2022 i Idrættens Hus, Brøndby og 28. juni 2022 i Fredericia Golf Club) her.