Submitted by Anonymous (not verified) on
image1.jpeg

Louise Markvardsen og Anders Emil Ejlersen er danmarksmestre i golf

To af Danmarks mest talentfulde golfspillere viste klassen under DM i slagspil, som blev afviklet på Københavns Golf Klubs bane i Dyrehaven,

Hos damerne blev det tre landsholdsspillere, der tog sig af podiepladserne.

22-årige Louise Markvardsen fra Smørum Golfklub vandt efter tre dages forrygende golf. Hun var 5 under par, da det hele var slut. Det gav hende en sikker sejr på tre slag ned til landsholdskollegerne Anne Normann fra Rungsted og Sofie Kibsgaard fra Morsø Golfklub.

- Det føles rigtig godt. Jeg har fået sølv to eller tre gange før, og har været mega tæt på et par gange. Så det er dejligt, at det er mig, der står med guldet nu, sagde Louise Markvardsen, da hun havde fået medaljen om halsen.

Markvardsen udmærkede sig undervejs ved at lave en banerekord i 68 slag i åbningsrunden fredag. Det gav hende et forspring, som hun aldrig opgav undervejs.

Den nyslåede danmarksmester hos herrerne indledte også sin turnering på prangende vis. Fredag lavede han hole-in-one på et par-4 hul. En såkaldt albatros, som hører til de absolutte sjældenheder i golf, også på allerhøjeste niveau.

Dermed var det hos herrernes som hos damerne den samme spiller, der førte fra start til slut. Anders Emil Ejlersen var efter tre runders spil 13 under par, og dermed vandt han med suveræne 5 slag ned til Jonathan Gøth-Rasmussen på 2. pladsen og med 6 slag ned til hjemmebanespilleren Magnus Lomholt på 3. pladsen.

- Jeg putter vanvittigt godt. Og så lavede jeg den hole-in-one i fredags, som kickstartede det hele, lød det efter turneringen fra Anders Emil Ejlersen fra Silkeborg Ry Golfklub.

Anders Emil Ejlersen har i forvejen vist storform denne sommer, hvor han har vundet Danish International Amateur Championships, som er den stærkest besatte amatørturnering, der spilles i Danmark.

Kontakt: Eliteansvarlig i Dansk Golf Union, Claus Mølholm, 28 89 51 39