Submitted by Anonymous (not verified) on
Klubnyt-foto_TURNERINGER.png

Made in Denmark og Sportsjournalisternes juniorholdturnering 2016

MiD og Sportsjournalisternes Juniorholdturnering byder i år på særdeles interessante ændringer. Ikke alene vil der igen i år være den traditionsrige rejse til The Open Championship til vinderholdet, men denne gang er der også tre individuelle pladser i Pro Am turneringen forud for Made in Denmark på spil. Desuden vil alle 10 finalehold få særlige frynsegoder til 2016 udgaven af Made in Denmark.

Som sædvanligt afholdes der kvalifikation i både øst og vest, det foregår i henholdsvis Frederikssund og Haderslev den 27. juni 2016, men hvor der tidligere kun var plads til 4 hold i finalestævnet, vil der denne gang være 10 hold der kvalificerer sig.

Finalestævnet afvikles i år i forbindelse med Made in Denmark Qualifier på Skjoldenæsholm Golf Center, den 4. og 5. august 2016, hvor der spilles slagspil over 36 huller. Og det her de tre bedste individuelle scores, bliver belønnet med en Pro Am plads til turneringen i Himmerland til august. Det er således ikke nødvendigvis vinderholdets spillere der får den unikke mulighed for, at spille med en Europeantour spiller på New Course i Himmerland.

Skulle en eller flere af spillerne også klare cuttet i hovedturneringen, så får man også lov til at spille med på finaledagen.

Et hold består af tre juniorspillere m/k fra samme klub, og der spilles slagspil fra scratch og alle tre spilleres score er tællende til holdet.

For yderligere information om MiD og Sportsjournalisternes Juniorholdturnering 2016 henvises der til turneringsbetingelserne.

TILMELDING TIL TURNERINGEN

Klik her for tilmelding til MiD og Sportsjournalisternes Juniorholdturnering 2016

Sidste frist for tilmelding er søndag d. 29. maj 2016.

Yderligere spørgsmål vedr. turneringen, henvises der til:

Thomas Hartwich
Turneringskonsulent
Mail: thh@dgu.org