Submitted by Anonymous (not verified) on

Mika og Tobias laver video for Juniorugen

De to Youtubere Mika og Tobias er på rekordtid blevet stjerner blandt den unge målgruppe og nu er de klar med en film, der skal få unge i gang med golfsporten. I går lancerede de en film der skal gøre opmærksom på Juniorugen i uge 32, hvor over 70 golfklubber laver aktiviteter med børn og unge i hele landet. 

Ideén med filmen er, at ramme den yngre målgruppe, og videoen har allerede fået en del visninger og gode kommentarer.

Filmen skal inspirere børn og unge til at komme ud og prøve kræfter med golf til Juniorugen. I filmene har vi også forsøgt at arbejde med nogle af de værdier man får i golf, som leg, sjov og venskaber. Samtidig har vi arbejdet med nogle fordomme omkring at ”golf ikke er en sport”, at det er svært og en sport som kræver helt særligt tøj for at komme i gang. 

I filmen, viser udviklingskonsulent i Dansk Golf Union, Christian Møller, Mika og Tobias, hvad der er i vente under Juniorugen. 

- Det var rigtig sjovt og hyggeligt at spille golf. Vi er begge konkurrence mennesker, så vi fik hurtigt lyst til at blive bedre. Christian var perfekt til at vise os golf. Han så "golf" meget udefra og var ærlig omkring de ting i golf som hænger lidt. I stedet for det handlede om "det rigtige skud" og "den perfekte måde at stå på", så gik han op i, at det skulle være sjovt. Det gjorde oplevelsen meget bedre, siger Mika og Tobias.

Mika og Tobias blev landskendt sidste år for deres sang "Ikke mere mælk", der er blevet set næsten syv mio. gange på Youtube. 

Videoen med Mika og Tobias og Juniorugen kan ses her

Vi håber, at klubberne vil tage godt imod videoen og bruge den aktivt i deres kampagne op til Juniorugen.

Læs mere om juniorugen og tilmeld din klub her.