Submitted by Anonymous (not verified) on
Nanna_Madsen.png

Nanna Koerstz Madsen på vej til fast plads på LPGA

22-årige Nanna Koerstz Madsen vandt i går Fuccillo Kia Classic Of NY på Symetra Tour'en i USA.  Inden denne sæson havde Nanna Koerstz Madsen kun begrænset erfaring med amerikanske baner, men med to sejre på Symetra Tour'en har hun taget et stort skridt mod en fast plads på LPGA.

I sine seks første forsøg er hun ikke sluttet dårligere end nummer 15, og altså to gange som vinder.

- Med sejren fører Nanna nu VOLVIK RACE FOR THE CARD ranglisten og er godt på vej til at sikre sig "kortet" til den kommende sæson på LPGA. Det er kun top 10 på den endelige rangliste, der opnår det, og der er stadig nogle point, der skal indtjenes før Nanna er 100 procent sikker. Nanna er den hotteste danske damespiller lige nu, og det er vel bare et spørgsmål om tid før det sker, siger Claus Mølholm, elitechef i Dansk Golf Union.

Sidste år krævede det 67.577 dollars at slutte i top-10 og gøre sig fortjent til forfremmelse. Med ugens præmie nåede Koerstz Madsen til 53.527 dollars, og der er stadig kun spillet lige over en tredjedel af sæsonen. Efter den fænomenale start på året er Nanna kun en enkelt sejr fra øjeblikkelig oprykning.

Nanna Koerstz Madsen spiller i Smørum Golfklub. 

Link til fotos

 

Kontaktinformation

Claus Mølholm
Elitechef i Dansk Golf Union
Mobil: 28 89 51 39