Submitted by Anonymous (not verified) on
Vintertour.jpg

Nu tager vi hul på vinter-turneringerne

Selvom vi går mod vinteren, er det slet ikke slut med at spille turneringer.

1. afdeling af Vinter Tour spilles d. 6. november og deadline for tilmelding er d. 28. oktober.

 

Tilmeld jer her (læs mere om Vinter Tour nedenfor):

 

Distrikt 1 - Hjørring

 

Distrikt 2 - Holmsland Klit

 

Distrikt 3 - Henne

 

Distrikt 4 - Frederikssund

 

Distrikt 5 - Rønnede

 

 

Lidt om Vinter Tour

Vinter Tour henvender sig til U25 spillere, der har lyst til at holde golfen og fællesskaberne vedlige over vinteren. Fokus er, at vi skal have det sjovt! Vi spiller en sjov turnering og afslutter med varm kakao, kage og hygge.

Der spilles 4 gange i løbet af vinteren, men man tilmelder sig bare enkeltvis til den eller de afdelinger man har lyst til at deltage i. Se hele programmet her

Vinter Tour er som udgangspunkt en individuel turnering, men spilleformerne kan dog variere fra gang til gang. Spilformatet bestemmes af turneringsledelsen til den enkelte afdeling. Det kan f.eks. være stableford, sim-golf, scramble eller andre sjove formater.

Der spilles i 2 rækker (A og B), man bestemmer selv hvilken række man vil tilmeldes i (det er altså hverken bestemt ift. alder eller hcp.). Der vil som udgangspunkt blive spillet 9 huller i B-rækken og 18 huller i A rækken. Men da spilformatet varierer, kan antallet af huller nogle gange ændres.

Inden turneringen vil du selvfølgelig modtage information om hvordan der spilles. Så lad ikke uvisheden holde dig tilbage fra at tilmelde dig. Spilformatet bliver udvalgt pba. af tilmeldingerne, så det tilpasses de spillere der er med, og hele turneringen handler om at have det sjovt.