Submitted by Anonymous (not verified) on
GolfQuis_screen.png

Ny gratis app til læring af Golfreglerne - GolfQuis

Hvor god er du til Golfreglerne? Kan du slå dine golfvenner i reglerne? - og hvad med at oprette en klubturnering, hvor I dyster i Golfreglerne?

Med den nye GolfQuis app kan du på en sjov og anderledes måde lære Golfreglerne, teste dine færdigheder og holde kontakten til dine golfvenner også når du ikke er på golfbanen.

Ved at svare på spørgsmål om Golfreglerne tildeles du et GolfRegelHandicap, som kan forbedres i takt med at du bliver bedre til reglerne. Dansk Golf Union håber, at GolfQuis kan få flere golfspillere til at interessere sig for Golfreglerne og måske udskifte et lidt anstrengt forhold med et mere sjovt og legende univers.

Dansk Golf Union anbefaler GolfQuis som en sjov og anderledes måde at lære Golfreglerne.

 

Download app her:

     


Du kan læse meget mere på www.golfquis.com 
 

Sådan får golfklubben gavn af GolfQuis

Vi ved fra undersøgelser at golfspillerne interesserer sig for Golfreglerne og meget gerne vil læse om dem. Ved at gøre det lidt sjovere at lære reglerne, kan klubben styrke medlemmernes regelkendskab - og dermed forhåbentlig også glæden ved at spille golf.
I App’en kan der oprettes klubturneringer, hvor medlemmerne kan spille imod hinanden. Man inviteres til at deltage via beskeder fra app’en, så det er nemt at få invitationerne sendt ud.

Også herre- og dameklubben kan udfordre hinanden, som et supplement til den ugentlige dyst. Og den kan foregå året rundt, så kontakten ikke slippes helt i vintermånederne.

Det er også et godt redskab for klubbens junior- og eliteledere, til at få indblik i om spillerne er godt nok klædt på til sæsonens mange turneringer. Et godt kendskab til Golfreglerne kan være forskellen på en vundet eller tabt match.

-Det er oplagt at bruge GolfQuis til at oprette klubturneringer i reglerne eller klub-i-klubben-turneringer. App’en kan også bruges af nybegyndere som opvarmning til Golfkørekortet. Spørgsmålene er lavet at DGU dommere og jeg vil love at klubbens medlemmer bliver både udfordret og dygtigere til Golfreglerne hvis klubben tager redskabet til sig og bruger app’en aktivt, siger Jonas Meyer som er Udviklings- og Turneringschef i Dansk Golf Union.

 

GolfQuis app’en og GolfRegelHandicp

Hvert spil i GolfQuis svarer til en runde golf med 18 forskellige spørgsmål. Du kan vælge at spille individuelt, én mod én eller deltage i en turnering. Samtidig kan du vælge at spille med eller uden dit GolfRegelHandicap og således blive reguleret op eller ned afhængigt af dine besvarelser på runden. I GolfQuis rykker din bufferzone sig i forhold til dit GolfRegelHandicap, ligesom sværhedsgraden af spørgsmålene stiger efterhånden som du reguleres ned gennem handicapgrupperne. Der er således mange ligheder med det virkelige golfspil og hvad der foregår i GolfQuis. Og måske det ligefrem kan spare dig slag på banen?

 

Om App’en

GolfQuis er udviklet og ejet af virksomheden Appicorn. GolfQuis er gratis og kan spilles på både Android og Apple enheder, smartphones, tablets og din computer.