Submitted by Anonymous (not verified) on
skovbo bane.jpg

Nye retningslinjer på vej

23. oktober 2020
 

På dagens pressemøde i Statsministeriet blev der offentliggjort nye restriktioner i Danmark med det formål at begrænse spredningen af COVID-19.

Regeringen har besluttet, at de nuværende restriktioner forlænges til og med d. 2. januar 2021, samt at der på en række områder indføres nye restriktioner gældende fra på mandag den 26. oktober 2020 i foreløbig fire uger.

Det betyder bl.a. at der fra den 29. oktober 2020 indføres krav om brug af mundbind indendørs i offentligt tilgængelige faciliteter såsom klubhus, proshop, omklædningsfaciliteter og bagrum. Dette gælder ikke for arbejdspladser såsom sekretariat, kontorlokaler og greenkeeperfaciliteter.

Samtidigt sænkes forsamlingsforbuddet til 10 personer. Det skærpede forsamlingsforbud gælder i fire uger frem fra 26. oktober 2020. Dog gælder fortsat et forsamlingsforbud på 50 personer for børn og unges idrætsaktiviteter.

Vi vurderer pt. at der kan afvikles almindeligt golfspil med løbende start som hidtil med flere end 10 deltagere, såfremt der på intet tidspunkt forsamles flere end 10 personer på et afgrænset geografisk område; f.eks. ved ankomst og afslutning omkring klubhuset og parkeringsplads.

I skrivende stund ser det ud til at konferencer herunder generalforsamlinger fortsat kan gennemføres med op til 500 personer.

 

For hurtigt overblik over de nye gældende restriktioner:

https://coronasmitte.dk/overblik

 

Vi forventer at myndighederne i løbet af weekenden udarbejder de endelige retningslinjer, bla. for idrætten. Herefter vil vi udarbejde Dansk Golf Unions anbefalinger til golfklubberne.