Submitted by hkr on
short game

Nyt om DGU Short Game

DGU Short Game har været en aktivitet i golfklubberne i mere end 25 år! Oftest gennemført af juniorudvalget for klubbens juniorer. Men short game træning er jo for alle, så vi har arbejdet på at gøre det endnu nemmere at sætte banen op og give golfspillere i alle aldre og handicap-grupper mulighed for at deltage.

Resultatet er et bånd i fire farver. Båndet sættes let fast om flagstangen med en magnetlås, som nemt kan trækkes løs igen. Farverne betyder at der ikke længere skal måles og tegnes op med kridt eller spraymaling. Det er også greenkeeperen glad for! Farverne på båndet er farvekoder som matcher scorekortet og angiver antallet af point. Nemt og intuitivt at gå til.

Læs mere om baneopsætning og scorekort her

Short game bånd
Båndet fæstnes om flagstangen med en magnetlås, som nemt kan trækkes af igen.

 

Short Game tasken med det hele

Få fingrene i en Short Game taske til kampagnepris til din klub. Lige nu er der kun 7 Short Game tasker tilbage på lageret, som kan sendes ud med det samme. 

Se bestilling af taske her

Vi afventer snarest endnu en levering af de nye tasker, scorekort m.m. og kan så forhåbentligt nå at sende tasker ud igen, inden vi rammer sommerferieperioden. Husk kampagneprisen på kr. 995,- ( normalpris 1295,-) varer lige til 1. august.

 

Ranglisten for Short Game er gået live

Når man har gennemført en DGU Short Game runde og indleveret sit resultatet, vil man gerne hurtigt kunne se, hvordan stillingen er. Som noget nyt  fra denne sæson bliver alle (elektroniske) indberetninger opdateret indenfor maks. 15 min.

Se den nye Short Game rangliste. 
 

Der er allerede nu indtastet mere end 150 Short Game runder fra 9 forskellige klubber.
Sidste nyhed på ranglisten er, at man nu også kan se, hvilken klub der har lavet flest point pr. måned.

Selve indberetningen af scores er blevet gjort hurtig og nem - enten via en ‘app’ fra mobiltelefon eller computer eller via en Excel skabelon, hvis man f.eks har mange scores fra en Short Game turnering i klubben.

Læs mere om indberetning af scores her

 

DM i Short Game 2023

Inden sommerferien åbner vi for tilmelding til det første DM i Short Game 2023, som afholdes i Odense Eventyr Golfklub søndag d. 1. oktober. Sæt X i kalenderen allerede nu.