Submitted by Anonymous (not verified) on
RoyalOak11-800px.jpg

På søndag sker det - kom til Golfens Dag

19. april 2023

Det er nemt at blive golfspiller, men næppe nogensinde nemmere end nu på søndag.

Det er nemlig den 23. april, at 134 klubber åbner dørene for interesserede gæster. Både dem, der ser sig selv som snarlige golfspillere og dem, der måske bare mærker en vag nysgerrighed overfor sporten.

- Golf i Danmark er en inkluderende sport, som alle kan komme til at dyrke. Endnu flere klubber end sidste år holder Golfens Dag, og langt de fleste danske klubber tager imod med åbne arme på søndag, siger Lars Broch Christensen, der er formand for Dansk Golf Union.

På golfensdag.dk kan alle læse, hvilke klubber der holder Golfens Dag og i hvilket tidsrum, det sker. Der vil være flere oplysninger på klubbernes egne hjemmesider.

- Den røde løber bliver rullet ud, også i overført betydning. Man behøver nemlig ikke at gøre andet end at dukke op iført behageligt tøj og gode sko. Det behøver ikke være golftøj, ligesom man heller ikke skal tage udstyr med. Det sørger klubben for, ligesom den arrangerer undervisning og plads på faciliteterne, så man kan prøve de forskellige typer slag i hyggeligt selskab, siger Lars Broch Christensen.

Golf er den største voksensport i Danmark. 164.000 mennesker dyrker den i 185 danske golfklubber over hele landet.

- Nogle spiller for at konkurrere. Andre for naturoplevelserne eller muligheden for at opleve forskellige baner. Nogle spiller for det sociale sammenhold. Nogle holder af motionen. De fleste elsker golf for alle de nævnte kvaliteter, siger Lars Broch Christensen. 

 

Kontakt:

Lars Broch Christensen, 21 94 62 30