Submitted by Anonymous (not verified) on
Golfens Dag logo.png

Planlægning og markedsføring af Golfens Dag

Det er uvist, hvorvidt regeringen vil komme med en anbefaling om at forlænge perioden, hvor vi skal holde os hjemme, og undgå større forsamlinger. 

Golfens Dag den 26. april ligger lige nu udenfor den anbefalede periode, og vi vælger derfor at fortsætte vores planer for at afvikle den vigtige dag for rekruttering, som f.eks. tryk af jeres flyers. Vi vil dog ikke sende dem ud før de to ugers “karantæne” er ovre.

Vi vil ligeledes ikke begynde på vores markedsføring og anbefaler klubberne det samme. Dels for ikke at spilde gode penge på noget, som muligvis bliver aflyst, men også for ikke at sende et signal til omverden at golfspillere er ligeglade med coronas-smitte og bare fortsætter ubekymret.

Vi vil følge anbefalingerne om aflysning, såfremt dette bliver aktuelt, hvis der efter de første to uger bliver forlænget, så også april måned bliver indkluderet.

 

Vi tilbyder lige nu tre muligheder for markedsføring ved Golfens Dag:

  • 200 stks flyer - gratis - sådan gør du

  • 1.000 kr. ekstra Facebook-markedsføring i din klubs geografiske område (via Funnel First)

  • Udvidet Funnel First-platform til 5.000 kr. plus moms og facebook-markedsføringsbudget på klubbens egen facebook-side. Skal bookes i denne uge for at det kan nå at blive sat op i tide.

Du kan læse mere om Funnel First mulighederne her
 

Vi håber på at vi kan få et rigtig godt år med masser af glade gæster på dagen, selvom det lige nu kan synes langt væk.

 

Vedr. 2) Klubben bliver naturligvis ikke faktureret for valgt Facebook-markedsføring, hvis dette ikke bliver aktuelt. Planen er lige nu først at starte markedsføring i april, hvis karantæneperioden er overstået.