Submitted by Anonymous (not verified) on
Puk Lyng Thomsen, ANNIKA Invitational.jpg

Puk Lyng Thomsen og Jacob Jørgensen blev Danmarksmestre i slagspil i Struer

Puk Lyng Thomsen og Jacob Jørgensen blev danmarksmestre i slagspil i Struer

Tredje og sidste runde ved DM i slagspil blev i dag spillet i Struer Golfklub. Med en sidste runde i 63 slag sikrede Puk Lyng Thomsen fra Frederikshavns Golf Klub sig sejren hos damerne. Puk havde allerede i går langt sig i spidsen med tre slag inden søndagens finalerunde. Samlet set vandt Puk med otte slag til nummer to. Hos herrerne blev det fra Jacob Jørgensen fra Sønderjyllands Golfklub, der med kun et slag til nummer to kan kalde sig danmarksmester.

- Jeg har virkelig nydt at spille her i Stuer, hvor opbakningen fra klubben har været helt fantastisk. Jeg lå foran i går, men i golf kan man aldrig vide sig sikker. Derfor gik jeg ud i dag og kæmpede for sejren, som jeg kan bruge sejren til at få selvtillid op til Junior Solheim Cup i Tyskland om to uger, fortæller en glad Puk Lyng Thomsen, der vandt Junior DM i slagspil for to år siden.

Det var ikke kun Puk Lyng Thomsen, som i dag vandt sit første DM som senior. Også for Jacob Jørgensen var det første gang han kan kalde sig vinder af senior DM, da han med kun et slag blev vinder over Alexander George Fances.

- Der var en del nerver på for mit vedkommende, og jeg havde forventet omspil, men jeg trak det længste strå til sidst. Havde det ikke været for den lokale caddy, som var en kæmpe hjælp, var resultatet nok blevet anderledes. Det er den største sejr for mig nogensinde, og jeg har fået en kæmpe opbakning fra både venner og lokale fra Stuer. Jeg kan bruge sejren til at få selvtillid og fokus på det gode spil, siger Jacob Jørgensen.

 

For yderligere informationer:

Kommunikationschef Jesper Jürgensen, 3065 2950, jej@dgu.org