Submitted by Anonymous (not verified) on
Fotografen er på vej

Rekord i antal klubber til Golfens Dag

GD banner 2016

 

Der deltager flere golfklubber end nogensinde, når de danske golfklubber holder Golfens Dag og åbner dørene for nye medlemmer den 17. april 2016.

Det er niende gang der afholdes Golfens Dag, hvor nysgerrige kan få indblik i, hvordan man spiller golf og prøve at slå til en golfbold. I alt har over 160 golfklubber valgt at være med i Golfens Dag, og det er rekord i antallet af tilmeldte klubber.

I år sætter Golfens Dag fokus på den livslange kærlighed, som sporten bliver for mange udøvere.

- Golf er hygge, golf er socialt samvær og så er det ovenikøbet sundt. Den helt store bonus er, at du kan begynde at gå ture med din nye kærlighed, uanset om du er fem eller 75 år. Golf har ingen start- eller udløbsdato, og det er det, vi kalder livslang kærlighed, siger kommunikationschef i Dansk Golf Union, Jesper Jürgensen.

Golfens Dag arrangeres af Dansk Golf Union i samarbejde med landets golfklubber. Golf er i dag den største sportsgren for folk over 25 år og dyrkes af over 150.000 danskere i alle aldre. Sidste år deltog over 8.000 i Golfens Dag, og Dansk Golf Union håber i år at kunne sætte rekord for antal besøgende.

- Golf kan noget helt særligt,  og der er ikke mange, der som golfspillere kan tale så passioneret om deres fritidsinteresse. Vi håber, at Golfens Dag-kampagnen kan være med til at åbne endnu flere folks øjne for dette fantastiske spil, som kan dyrkes hele livet og som samtidig byder på masser af social samvær og god motion, siger Jonas Meyer, udviklingschef i Dansk Golf Union.

Du kan læse mere om Golfens Dag på golfensdag.dk og se alle klubber, der afholder Golfens Dag.

 

Kontakt:

Jesper Jürgensen

Kommunikationschef

Mobil: 3065 2950