Submitted by Anonymous (not verified) on
andreas_hartø

Scoop for Dansk Golf Union

En af Danmarks store golfprofiler, 28-årige Andreas Hartø, har netop sagt ja til et job som kommunikationskonsulent i Dansk Golf Union. Her skal Andreas bruge sin store viden og indsigt om golf til at skabe engagement og øget interesse for golf via de sociale medier.

- Det er helt vildt, at jeg allerede en måned efter, at jeg har lagt køllerne på hylden er blevet ansat i drømmejobbet. Det er uden sidestykke den bedste julegave, som jeg kunne ønske mig, fortæller Andreas og fortsætter:

- Jeg glæder mig meget til at inddrage klubber og spillere i Dansk Golf Unions øgede satsning på de sociale medier. Jeg brænder for golf og for formidling, og ser frem til sammen med spillerne og golfklubberne at skabe endnu mere synlighed for sporten på de sociale medier, siger Andreas Hartø.

Dansk Golf Union står bag nogle af Danmarks stærkeste golfmedier bl.a. månedsmagasinet Dansk Golf og Danmarks største golf-site Golf.dk.

- Vi øger indsatsen på de sociale medier, da vi ønsker at dyrke passionen og fællesskabet omkring golf endnu mere. Til det arbejde har vi fundet den helt rette. En person med et kæmpe hjerte for golfsporten og med en særegen evne til at kommunikere, siger Jesper Jürgensen, kommunikationschef i Dansk Golf Union.

Andreas Hartøs opgave bliver at styrke DGU's position på de sociale medier primært Facebook, Instagram, Twitter og LinkedIn. Men samtidig skal Andreas også styrke de danske golfklubbers arbejde med sociale medier og stå for koordinering af de store rekrutteringskampagner "Golfens Dag" i foråret og "Spil med-dagen" i sensommeren.

- Skal vi lykkedes med at skaffe flere golfspillere er en målrettet rekrutteringsstrategi gennem sociale medier en central faktor for, at klubberne får succes. Med ansættelsen af Andreas har vi fået en person som kender sporten og klubberne, og som ikke mindst har evnerne til at kommunikere til og med klubberne, siger Jesper Jürgensen.

Andreas Hartø blev professionel, da han som amatør vandt The Ecco Tour Championsship  i 2010. Han vandt siden to sejre på Challenge Touren i 2010 og 2012. I november 2016 valgte Andreas at sætte den professionelle karriere på pause. Andreas arbejder også som golfekspert for streaming-tjenesten C More - et job, som han fortsat vil varetage sideløbende med ansættelsen hos Dansk Golf Union.

------

Dansk Golf Union er interesseorganisation for Danmarks golfklubber med en vision om at ville være den førende interesseorganisation i sportens verden. Dansk Golf Union arbejder for at skabe succesfulde klubber og store sportslige resultater. Golf har over 150.000 registrerede medlemmer i Danmark, hvilket gør golf til den femte mest dyrkede sportsgren i Danmark.