Submitted by Anonymous (not verified) on

Se de første meldinger fra giv en gave kampagnen

Rekrutteringskampagnen "Giv en gave for livet - og få en Made in Denmark ambassadørpakke" blev afviklet den 30. august. I alt 83 klubber havde tilmeldt sig.

Kampagnen var bygget op omkring at få klubbens eksisterende medlemmer til at invitere potentielle nye medlemmer med. På baggrund af tilbagemeldinger fra godt halvdelen af de deltagende klubber, har klubberne i gennemsnit haft besøg af otte gæster og skønner at syv af dem vil melde sig ind.

At næsten 90 procent af gæsterne ønsker at melde sig ind, styrker os i troen på, at den mest effektive rekruttering går gennem eksisterende medlemmer. Opgaven vil fremadrettet være at fortælle de mange succeshistorier, så antallet af deltagende klubber stiger, og at klubberne kan gøre endnu mere for at mobilisere medlemmerne.

Odsherred Golfklub er en af de klubber som har haft gode erfaringer med kampagnen "Giv en gave til livet":

- Kampagnen har fungeret rigtig godt og været god til at skabe opmærksomhed blandt potentielle golfspillere. Det er en kampagne, man godt kunne køre hvert eneste år, for den er god til at få synliggjort vores sport over for nye og potentielle golfspillere ad den absolut bedste vej, nemlig via nogen, der allerede brænder for golf - de eksisterende medlemmer. Samtidig fungerer det godt med ideen med at give en gave for livet, for det er netop, hvad vi gør, når vi får et medlem med i klubben, fortæller Ingelise Badsted, Formand for Odsherred Golfklub.

Odsherred har valgt at kombinere tilbuddet med et medlemstilbud til de nye spillere, som for 700 kroner har kunnet melde sig ind i klubben i tre måneder. De 700 kr. dækker golfudstyr, træningsbolde og eneundervisning, og giver desuden lige vilkår med "rigtige medlemmer" ved at være inklusiv alt i begynderregi (holdundervisning, samspil hver mandag og begynderturneringer).

Deltagelsen af klubber i efterårets kampagne er noget mindre end til forårets klassiker Golfens Dag. En del klubber har givet begrundelsen for ikke at deltage, at det er for sent på året til at rekruttere. Men syv nye medlemmer er også syv flere medlemmer hele næste år.