Submitted by Anonymous (not verified) on
pengesedler.jpg

Skaf penge via crowdfunding

Hvis din klub har brug for at skaffe penge til et lokalt projekt kunne crowdfunding være et nyttigt værktøj til at finde finansiering.

BetterNow har med tilskud fra Erhvervsstyrelsen bygget en ny crowdfunding platform målrettet det danske foreningsliv, med det formål at fremme crowdfunding i Danmark. Udover de betalingsgebyrer som uundgåeligt er forbundet med donationer, så bliver platformen gratis for alle. 

Men hvad er crowdfunding og hvordan kan du bruge det i din golfklub?

BetterNow udbyder en række workshops målrettet frivillige i det danske foreningsliv, og formålet er at klæde dig på til at kunne lave en succesfuld crowdfunding kampagne, uden nogen forudgående kendskab til dette.

Her vil i kunne lære hvordan i starte en crowdfunding kampagne til finansiering af f.eks. nye anlæg, talentudvikling og lign. BetterNow har blandt andet arbejdet med Dansk Sejlunion som har samlet over 1 million ind til nye både, og talentudvikling samt Det Danske Spejderkorps som har samlet f.eks. 160.000 kr ind til et nyt klubhus.

Alle workshops afholdes af en af Danmarks førende fundraising eksperter, Stig Fog, som har en lang erfaring fra foreningslivet som bestyrelsesmedlem i Dansk Atletik og landslejr leder hos FDF. Samtidig har Stig ledet Danmarks Indsamlingen på DR1, arbejdet med fundraising hos Folkekirkens Nødhjælp og været med til at stifte ISOBRO - Indsamlingsorganisationernes brancheforeningen. På workshopperne vil der både være teori, men også muligheden for at arbejde med jeres konkrete projekt og få feedback på dette.

Tilmeld dig og læs mere om de forskellige workshops her:
https://www.betternow.org/submit/betternow-crowdfunding-workshops