Submitted by Anonymous (not verified) on
pengesedler.jpg

Søg genstartspulje som golfklub: Fristen nærmer sig

Ønsker i at afvikle et arrangement, støtte de frivillige, rekruttere nye medlemmer eller at markedsføre jeres skønne golf klub i løbet af efteråret? 

Så er der en gylden mulighed for at få støtte til det, da DIF & DGI har lagt to støttepuljer sammen, og der er alt i alt 44 millioner kroner i puljen. 

Ansøgningsfrist: 

Ansøgningsfristen er 16. August. Beløb under kr. 50.000 vil blive behandlet løbende i først til mølle princippet. Beløb mellem kr. 50.001 - kr. 150.000 vil blive behandlet efter d. 16 august. 

 

Afslutningsdato: 

De projekter man ansøger skal være afsluttet d. 25 oktober 2021. Dvs. at projektet skal være afviklet inden den 25 oktober og man skal kunne fremvise resultater fra aktiviteten efter afholdelsen. 

 

Hvordan søger man:

Man søger støtte på dette link vha: https://www.medlemstal.dk og man skal bruge

  • CFR-nummer
  • Foreningsnøgle

Der kan søges én gang pr. forening

 

Målgruppe: 

Målgruppen er børn, unge, voksne, familier og ældre, og aktiviteterne skal både være med til at højne den enkeltes livskvalitet og øge den sociale sammenhængskraft ved at skabe fælles oplevelser for danskerne. Aktiviteterne skal være uden deltagerbetaling og aktivere brugerne gennem deltagelse i de støttede aktiviteter. 

 

Hvad kan foreninger søge støtte til: 

Formålet med DIF og DGI’s Genstartspulje er at støtte igangsættelsen af nye aktiviteter og oplevelser i sommeren og efteråret frem til d. 25. oktober 2021. På den baggrund kan foreninger søge puljen om støtte til ét enkelt overordnet, selvstændigt og afgrænset projekt. 

 

Eksempler

  • Åbent hus-arrangementer og anden markedsføring af foreningen henvendt til potentielle nye medlemmer i foreningen (samarbejde med Funnel First om at tiltrække nye medlemmer er her et godt bud) 
  • Rekruttere, fastholde og støtte de frivillige, der kan sætte skub i den gode genstart efter corona-nedlukningen
  • Uddannelsesaktiviteter der skal sikre de frivilliges kompetencer forud for sæsonstart
  • Prøvemedlemsskaber for nye medlemmer

Note: I behandlingen af ansøgninger i beløbskategorien 50.001-150.000 kr. vil puljen prioritere støtte til ambitiøse og målrettede genstarts- og udviklingsprojekter med fokus på at aktivere flere og øge foreningernes tilgængelighed og synlighed i det omkringliggende samfund.

 

Spørgsmål og kontakt i DGU: 

Udviklingskonsulent, Michael Jürgensen 

mij@dgu.org

+45 24 41 27 34