Submitted by Anonymous (not verified) on
Klubnyt-foto_KLUBDRIFT.png

Spil golf og støt Kræftens Bekæmpelse

Dansk Golf Union har indgået et samarbejde med Kræftens Bekæmpelse om at støtte de to turneringer som de står bag. Det drejer sig om de to velgørenhedsturneringer Slå et Slag og Pink Cup.

Slå et Slag er en landsdækkende turnering for alle spillere tilmeldt en golfklub med gyldigt DGU-medlemskab. Det er muligt at afholde flere Slå et Slag-turneringer i samme klub. Slå et Slag skal afholdes i perioden fra 1. april til og med 1. november 2016. Hver spiller betaler pr. turnering 100 kr. eller mere i turneringsfee, som går til Kræftens Bekæmpelse. Pengene indgår i klubbens samlede indsamling.

Sidste år var der 35 klubber tilmeldt Slå et slag og DGU håber på, at kunne hjælpe med at øge det antal.

Pink Cup er en golfturnering for kvinder til fordel for kampen mod brystkræft. Turneringen adskiller sig fra andre turneringer ved, at det ikke udelukkende er det spillemæssige resultat, der er afgørende for placeringen. Det er nemlig først og fremmest det indsamlede beløb pr. golfklub, der tæller.

Pink Cup var en succes lige fra starten af da turneringen startede i 2003. Ikke mindre end 64 klubber tilmeldte sig det første år, og ikke færre end 27 klubber har spillet med alle år. Sidste år deltog 107 klubber i Pink Cup.

Dansk Golf Union håber flere klubber vil støtte de to initiativer, da de udover at støtte en god sag og kan bruges til at understøtte at golfsporten er en bidragende sport i samfundet.

Hvis din klub er interesseret i at deltage i Pink Cup eller Slå et Slag, skal klubben gå ind på www.pinkcup.dk eller www.slaaetslag.dk og tilmelde sig. Du kan også tage kontakt til Charlotte Jespersen hos Kræftens Bekæmpelse, hvis du ønsker at vide mere om projekterne.