Submitted by Anonymous (not verified) on
Klubnyt-foto_KLUBDRIFT.png

Spil med-dag skal skaffe nye medlemmer i efteråret

Dansk Golf Union har for tredje år i træk taget initiativ til en rekrutteringsaktivitet efter sommerferien, der skal skaffe flere golfspillere til de danske golfklubber.

Aktiviteten foregår den 21. august, hvor Dansk Golf Union indbyder alle golfklubber til at være med til at skabe en særlig Spil med-dag, hvor eksisterende og nye golfspillere mødes og spiller sammen i en Texas Scramble - et format, der er sjovt og nemt at forstå. Formålet med dagen er at få nye golfspillere til stifte bekendtskab med golfsporten, og på den måde give klubberne en oplagt mulighed for at rekruttere flere medlemmer.

Dansk Golf Union skaber kampagnen for dagen, som klubberne kan integrere i kommunikation i klubben fx på deres hjemmeside og i sociale medier. Endelig står DGU for at supplere præmierne til turneringerne i de deltagende klubber.

 

- Vi ved, at de bedste til at rekruttere nye golfspillere, er eksisterende golfspillere. Derfor skal vi have aktiveret klubbens medlemmer til at invitere potentielle golfspillere med til Spil-med dagen. Når nye skal begynde til golf skal der ofte et kærligt skub til for at komme igang. Vi tror klubberne ved at kombinere en rekruttering med en særlige begynderdag kan få skabt en god bro mellem de nye og etablerede i klubben. At hverve nye medlemmer sker ikke kun i foråret. Derfor håber vi, at der blandt de mange danske golfklubber også er interesse for at hverve nye medlemmer i den sidste del af sæsonen, siger Kim Uldahl, udviklingskonsulent i Dansk Golf Union.

 

Datoen den 21. august er valgt for at klubberne stadig har et par måneder til at fange interessen hos nye potentielle medlemmer. Tilmeldingsfristen for golfklubber, der ønsker at være med, er den 10. juli.

 

Til- eller framelding til sensommerens rekrutteringsaktivitet sker via:

https://digiumenterprise.com/answer/?sid=1428604&chk=5WZVAWP6