Submitted by Anonymous (not verified) on
Klubnyt-foto_TURNERINGER.png

Spilleplan til DGU Juniorholdturneringen ligger nu klar

Spilleplanen for DGU Juniorholdturnering 2017 er nu offentliggjort og kan ses her.

Søgning på klub eller spillested
På spilleplanen er det muligt at søge på klub eller spillested. Hvis du søger på klub, får du en oversigt over alle klubbens tilmeldte hold. Hvis du søger på spillested, får du en liste med de holdkampe, som skal spilles på hjemmebane i år (inkl. Danmarksturneringen).

Kontaktoplysninger for holdledere
Nedenunder kampprogrammet i de enkelte puljer vises "Kontaktinformationer" med de enkelte holdlederes telefon og mail, når du trykker på "VIS".

Spilledage
Her er angivet de dage som klubben har oplyst ved tilmeldingen som foretrukne ugedage for hjemmekampe.

Flytning af kampe
Flytning af kampe sker online i selve spilleplanen. I hver enkelt pulje er der i "Dato og spilletidspunkt" for hver kamp et link. Ved klik på linket åbnes en ny side hvorfra klubben kan anmode DGU's sekretariat om flytning af kampen. Flytningen skal altid være aftalt med modstanderholdet, inden anmodningen sendes af sted, også selv om det blot drejer sig om spilletidspunktet. Flytteanmodninger pr. mail til DGU's sekretariat accepteres ikke.

Udekampe på Bornholm
Dansk Golf Union yder ikke tilskud til de hold, som skal spille udekampe på Bornholm. Til gengæld forsøger vi at planlægge puljeinddelingen således, at det ikke er de samme sjællandske klubber, som skal dække udgiften hvert år.

Dokumenter med turneringsbetingelser, resultatkort, flytteanmodning, spilleplan og tast-selv vejledning kan hentes på Dansk Golf Unions hjemmeside her.

Kontakt:

Rikke Haurvig
Turnerings- og udviklingskonsulent
Telefon: 43 26 27 05
Mail: rha@dgu.org