Submitted by Anonymous (not verified) on
Nicole Broch Larsen RAVC søndag.jpg

Stor Dansk golfsucces ved Helsingborg Open

Det er Nicole Broch Larsens første sejr ved LET, Ladies European Tour, som hun har været en del af i de seneste to år. I sidste LET turnering i Tjekkiet var hun meget tæt på at vinde, men måtte nøjes med en 2. plads.


Med sejren lægger Nicole sig klart i front i kampen om en af de to pladser til OL. Danmark har i alt fire pladser ved OL i Rio. To til de bedste mænd og to til de bedst placerede kvinder på verdensranglisterne.

Flere af de deltagende danskere gjorde det godt i ved Helsingborg Open, hvor tre endte i top 5. Næstbedste dansker blev Malene Jørgensen, som blev nummer tre, mens Nanna Koerstz Madsen endte med en delt fjerdeplads.


- Det er flot af Nicole, men også af de andre danskere. Det tegner godt for vores deltagelse ved OL, hvor der nu er intens kamp om de to pladser. Vi har fem kvinder i Danmark som alle har gjort det godt og enten vundet på LET eller haft top 3 placeringer. Når de kan dét, kan de også tage en medalje til OL, hvis de rammer den rigtige uge, siger elitechef Claus Mølholm fra Dansk Golf Union.


Fakta:

Nicoles sejr er den 10. danske sejr på Ladies European Tour og den 41. på European Tours.


Kontaktinformation: Kommunikationschef, Jesper Jürgensen, 30652950, jej@dgu.org