Submitted by Anonymous (not verified) on
_DSF9195.jpg

Talentpris til Cecilie Finne-Ipsen og Nicolai Højgaard

To af Danmarks største golftalenter modtog fredag aften 25.000 kroner hver til at udvikle deres betragtelige potentiale inden for golfsporten.

De to landsholdsspillere Cecilie Finne-Ipsen og Nicolai Højgaard fik begge et kæmpe skulderklap fredag aften.

På Dansk Golf Unions årlige temamøde blev de hædret med Santander Talentudviklingsprisen 2018.

- Vi elsker unge talentfulde mennesker, der vil kombinere talent og hårdt arbejde for at blive den bedst mulige udgave af sig selv. Vi er overbevist om, at det også vil ske for de to, vi har udvalgt til prisen i år, sagde Ib Lynge fra Santander Consumer Bank, der er hovedsponsor for Dansk Golf Union.

Udover hæderen får de hver 25.000 kroner, som de skal bruge til at udvikle sig inden for den sport, som de begge satser på at kunne leve af i fremtiden.

Cecilie Finne-Ipsen, der netop er fyldt 20 år, er en af de garvede kræfter på det danske landshold. Hun har været med i seks år og har allerede deltaget ved fem slutrunder som holdspiller og en enkelt som individuel deltager.

- Jeg føler mig meget beæret over prisen. Det er fantastisk, at man kan få hjælp til at udvikle sig endnu mere, sagde Cecilie Finne-Ipsen.

Nicolai Højgaard er blot 17, men har allerede været med til en del. Han er stadig i drengetruppen, som han i sommeren 2017 blev europamester sammen med.

- Jeg er både stolt og taknemmelig. Jeg vil gerne sige tak til Santander. Det er rart, at der er nogen, der vil putte pengene i vores sport, sagde Nicolai Højgaard, der også takkede landstrænerne og sin familie - herunder tvillingebroren Rasmus, som selv er et stort talent og spiller på landsholdet.
Dansk Golf Unions tema- og repræsentantskabsmøde bliver i år afholdt i Korsør.

Sidste år gik Santander Talentudviklingsprisen til Puk Lyng Thomsen og Marcus Hansen.

Golf.dk har lavet en podcast med Nicolai Højgaard og Cecilie Finne-Ipsen. Find den på Golf.dk eller på din foretrukne podcast app under titlen “spil med”.

Kontakt:

Morten Backhausen, direktør i Dansk Golf Union, tlf. 20 45 93 23