Submitted by hkr on Fri, 02/24/2023 - 20:20
Ungdomsturneringer golf

Tilmeld dig en turnering

For at gøre tilmeldingen til turneringer mere overskuelig, har vi forsøgt at samle al information her på denne side.

Det letteste ville være, hvis der var et samlet sted hvor man kunne tilmelde sig alle turneringer, men det er desværre ikke muligt. Derfor får du her et overblik over hvordan du tilmelder dig til de forskellige turneringer.

 

Trin 1 – hvilke turneringer vil du spille?

Først skal du finde ud af hvilke turneringer du gerne vil spille. 

Her kan du få et overblik over hvilke turneringer der passer til dig, på baggrund af din alder, dit handicap og dit køn. 

Når du har fundet ud af hvilke turneringer du kan spille, kan du klikke på turneringens navn i højre side og læse lidt mere om hvad turneringen går ud på, ift. om det er en turnering du har lyst til at spille.

 

Trin 2 – Tilmeld dig

Når du har fundet ud af hvilke turneringer du har lyst til at spille i den kommende sæson, er det tid til at tilmelde sig. Nedenfor fremgår tre typer af turneringer og hvordan du tilmelder dig:

  • træf

  • individuelle turneringer og makkerturneringer

  • holdturneringer

Du kan også klikke direkte på den enkelte turnering, du ønsker at spille, i bunden af denne side, hvor det vil fremgå af den enkelte turneringsside hvordan du tilmelder dig den pågældende turnering.

 

Individuelle turneringer og makkerturneringer

Du kan tilmelde dig alle individuelle turneringer samt makkerturneringer i Golfbox.

Se samlet oversigt over DGU’s turneringer samt klubbernes ranglisteturneringer her

Alle turneringerne åbner for tilmelding 1. april. For at tilmelde dig, skal du blot trykke på turneringens navn i oversigten.

 

Du kan også klikke direkte på den enkelte turnering du ønsker at spille, i bunden af denne side, så vil du finde en liste kun med links til denne turnering, hvis du synes den store samlede liste er for uoverskuelig.

OBS. Ønsker du at spille D-Tour, som er Danmarks største U25 turnering, kan du med fordel tilmelde dig alle 6 afdelinger på en gang. Det er billigere så snart du vil spille 4 afdelinger eller mere.

 

Tilmelding til alle D-Tour afdelinger på en gang (vi kalder det pakke-tilmeldingen) kan ske her, frem til d. 30 april 2023 kl 12:00

 

 

Holdturneringer

Hvis du har lyst til at repræsentere din klub og blive en del af et hold skal du snakke med juniorudvalget i din klub. Det er nemlig din klub der skal sørge for at tilmelde hold til DGU’s holdturneringer.


Træf

Træf er den samlede betegnelse for Junglegolf og Super6. Disse afholdes mellem 3 og 6 gange om året flere forskellige steder i landet. Det er de danske klubber der i samarbejde afvikler disse træf. Det er derfor forskelligt hvordan man tilmelder sig. Nedenfor finder du en oversigt over hvilket træffællesskab din klub er en del af. Hvis der er mulighed for online tilmelding, kan du klikke på linket og tilmelde dig. Hvis ikke der er et link, anbefaler vi at du tager fat i dit juniorudvalg i din klub, for at tilmelde dig af den vej.