Submitted by Anonymous (not verified) on
Abacus 1 vindere1-800px.jpg

Tilmelding til abacus cup 2018

Abacus Cup (tidligere også Synoptik Cup) har været en populær turnering i klubberne igennem en række år. Dansk Golf Union har desværre ikke kunne finde en hovedsponsor til turneringen i år, men da vi ved at turneringen skaber stor værdi for de deltagende klubber og at abacus gerne vil fortsætte som præmiesponsor, ønsker DGU at turneringen fortsætter som hidtil.
For at turneringen skal kunne fortsætte på samme vilkår som tidligere, er DGU nød til at sætte deltagergebyret op for turneringen. Prisen har tidligere været 500 kr. og i 2018 vil det koste klubben 1.500 kr. at deltage i abacus cup 2018. Beløbet dækker klubbens deltagelse i landsdelsfinalen og evt. landsfinale. (Greenfee, morgenkaffe, frokost mm.)


Hvorfor skal jeres klub deltage?

Formålet med turneringen er at øge interessen for klubbernes eksisterende turneringer med breddespillerne i fokus. Det giver klubberne mulighed for, at breddespillerne kan komme ud og repræsentere klubben og dyste mod andre klubber i en landsdækkende turnering.


Om abacus cup

Med udgangspunkt i klubbernes egne turneringer samler spillerne point til en rangliste opdelt i fem handicapgrupper, og dette håndteres automatisk i Golfbox. Når sæsonen er slut, udgør de fem ranglistevindere klubbens abacus cup hold. Dette hold repræsenterer klubben og skal dyste mod de andre klubbers hold i en landsdelsfinale og eventuelt videre i en afsluttende landsfinale.
Turneringen er for alle klubbens fuldgyldige medlemmer, som er født i 1999 eller tidligere, og som har hjemmeklub i klubben og max handicap 42.

Du kan læse mere om turneringen her
 

Pris

Klubbens deltagelse i 2018 er 1.500 kr.


Tilmelding

Frist for tilmelding til abacus cup 2018 er overskredet, ved spørgsmål bedes du kontakte Thomas Hartwich på mail: thh@dgu.org