Submitted by Anonymous (not verified) on
D-Tour_profil.png

Tilmelding til D-Tour by Golfstore

Der er snart tilmeldingsfrist til D-Tour by Golfstore pakken (alle 6 afdelinger) og til 1. afdeling af D-Tour by Golfstore som afvikles d. 24. april 2021.

Hvis I som klub har juniorer (U25) med et handicap på under 54, så er D-Tour by Golfstore lige noget for jer. D-Tour by Golfstore er en individuel turnering, bestående af 6 afdelinger i løbet af sæsonen, samt et finalespil i oktober. Efter hver afdeling afsluttes turneringen med social fællesspisning (dog ikke i distrikt 4) og præmieoverrækkelse. Turneringen er handicapregulerende og tæller til DGU’s ranglister (Mesterrækken).

D-Tour by Golfstore er en god mulighed for at styrke samværet med andre golfspillere i distriktet og en god turnering at deltage i, når man er klar til at spille turneringer på nye baner, og gerne vil møde en masse andre børn og unge, der spiller golf. Uanset om man gerne vil noget mere med golf, og med tiden spille eliteturneringer (måske gør man det allerede), eller om man bare gerne vil spille for sjov uden at fokusere på elitegolf, er D-Tour by Golfstore en god turnering.

Der spilles i 3 aldersgrupper, U13, U16 og U25, samt i to handicapgrupper; A-rækken HCP 53,9 - 25,1 og Mesterrækken HCP <= 25,0. I A-rækken spilles der stableford over 9 huller og i Mesterrækken spilles der Slagspil netto max. 10 slag over 18 huller. Hver afdeling afvikles 6 forskellige steder i hele landet på fastsatte spilledage.


Se D-tour by Golfstore i DGU’s turneringsplan  
 

Som udgangspunkt afvikles der én turnering i hvert distrikt pr. afdeling. Dog afholdes der pr. afdeling to turneringer i distrikt 4 (Nordsjælland). 

Tilmelding til D-Tour by Golfstore skal gøres i GolfBox, og man kan enten tilmelde sig alle afdelingerne samlet (pakken) eller hver afdeling enkeltvis. Tilmeldingsfristen for pakken er fredag d. 16. april 2021 kl. 12.00, og for hver enkelt afdeling, fredag kl. 12:00, 8 dage før turneringen.

 

Prisen for pakken er 900,- kr. (400,- kr. i distrikt 4, da det er uden spisning)

Prisen pr. afdeling er 250,- kr. (150,- kr. i distrikt 4, da det er uden spisning)

Dvs. spiller man som min. 4 afdelinger i løbet af sæsonen, kan det godt betale sig at tilmelde sig pakken. Både pakken og de enkelte afdelinger bliver faktureret klubben.

 

Tilmeld jeres juniorer (U25) her
 

Tilmelding til pakken, gå ind under februar måned og de enkelte afdelinger, i de måneder som de spilles, f.eks. 1. afdeling i april måned.


Har du spørgsmål til D-Tour by Golfstore, så skriv til Thomas Hartwich på thh@dgu.org eller ring 43 26 26 83.