Submitted by Anonymous (not verified) on
D-Tour_profil_logo.png

Tilmelding til D-Tour by Golfstore-pakken er åben

Nu kan I tilmelde jer årets D-Tour by Golfstore-pakke. Pakken består af deltagelse i alle årets 6 afdelinger af D-Tour og det er muligt at tilmelde sig frem til 30. april kl. 12. Vær dog opmærksom på at 1. afdeling spilles d. 23. eller 24. april afhængig af hvor i landet man vil spille. Hvis man ønsker at deltage i første afdeling, skal tilmeldingen ske senest fredag d. 15. april.


Tilmeld D-Tour by Golfstore-pakken  

 

Distrikt 1

D-Tour A (9 huller)
D-Tour M (18 huller)

Distrikt 2

D-Tour A (9 huller)
D-Tour M (18 huller)

Distrikt 3

D-Tour A (9 huller)
D-Tour M (18 huller)

Distrikt 4

D-Tour A (9 huller)
D-Tour M (18 huller)

Distrikt 5

D-Tour A (9 huller)
D-Tour M (18 huller)

 

 

Nyt i D-Tour by Golfstore

– VÆR OPMÆRKSOM PÅ FØLEGENDE ÆNDRIG I FORBINDELSE MED TILMELDING

Tilmelding kan foretages af såvel spilleren selv som hjemmeklubben.

Spilleren kan tilmeldes enten D-Tour A turneringen (9 huller) eller D-Tour M turneringen (18 huller). Det er handicappet ved tilmeldingsfristen, der afgør hvilken række (A-rækken og Mester-rækken) man skal deltage i.

Tilmeldingen skal ske distriktsvis, hvis du er i tvivl om hvilket distrikt din klub tilhører kan du se det her.

Herefter er spilleren tilmeldt alle 6 afdelinger i den række og det distrikt som er valgt, og spiller som udgangspunkt i denne række hele sæsonen (alle 6 afdelinger).


Ønsker en spiller at flytte række i løbet af sæsonen, f.eks. fra U13A til U13M, så er dette muligt i de to sidste afdelinger (5. afd. og 6. afd.), men det kræver en dispensation fra distriktet (turneringsleder), da man skal sikre der er pladser nok i rækken man ønsker at flytte til.

Rettidig flytning er senest kl. 12.00 om fredagen 8 dage før turneringen.

Pakkepris for alle 6 afdelinger er 900 kr.

I distrikt 4 (Nordsjælland) er pakkeprisen 400 kr., da der ikke er inkluderet spisning
 

Hvad er D-Tour by Golfstore

D-Tour by Golfstore er for spillere op til og med 24 år, der har hcp. 53,9 eller lavere. D-Tour by Golfstore er en individuel turnering, bestående af 6 afdelinger i løbet af sæsonen, samt et finalespil i oktober. Efter hver afdeling afsluttes turneringen med social fællesspisning (dog ikke i distrikt 4) og præmieoverrækkelse. Turneringen er handicapregulerende og mesterrækken tæller til DGU’s ranglister.

Der spilles i 3 aldersgrupper U13, U16 og U25, samt i to handicapgrupper; A-rækken HCP 53,9 - 25,1 og Mesterrækken HCP <= 25,0. I A-rækken spilles der stableford over 9 huller og i Mesterrækken spilles der Slagspil netto max. 10 slag over 18 huller. Hver afdeling afvikles 6 forskellige steder i hele landet på fastsatte spilledage.

 

Læs mere om D-Tour by Golfstore her.

Har du spørgsmål til D-Tour by Golfstore, så skriv til Thomas Hartwich på thh@dgu.org eller ring 43 26 26 83.