Submitted by Anonymous (not verified) on
Klubnyt-foto_TURNERINGER.png

Tilmelding til DGU KlubCup 2017 (tidligere Synoptik Cup)

DGU KlubCup er det tidligere Synoptik Cup, men da Synoptik har valgt at stoppe samarbejdet med Dansk Golf Union er der pt. ingen sponsor på turneringen. Turneringen er en stor succes, med ca. 100 deltagende klubber hvert år, og Dansk Golf Union ønsker derfor at turneringen fortsætter og på næsten samme vilkår.

HVORFOR SKAL KLUBBEN DELTAGE?

Formålet med turneringen er at øge interessen for klubbernes eksisterende turneringer med breddespillerne i fokus. Det giver klubberne mulighed for, at breddespillerne kan komme ud og repræsentere klubben og dyste mod andre klubber i en landsdækkende turnering.

OM DGU KLUBCUP

Med udgangspunkt i klubbernes egne turneringer samler spillerne point til en rangliste opdelt i fem handicapgrupper, og dette håndteres automatisk i Golfbox. Når sæsonen er slut, udgør de fem ranglistevindere klubbens DGU KlubCup-hold. Dette hold repræsenterer klubben og skal dyste mod de andre klubbers hold i en landsdelsfinale og eventuelt videre i en afsluttende landsfinale.

Turneringen er for alle klubbens fuldgyldige medlemmer, som er født i 1998 eller tidligere, og som har hjemmeklub i klubben og max handicap 42.

Pris for klubbens deltagelse i 2017 er 500 kr. Klubbens DGU KlubCup-hold deltager gratis ved landsdels- og landsfinale.


TILMELDING

Tilmelding kan ske via dette link

Sidste frist for tilmelding til DGU KlubCup 2017 er d. 5. februar 2017.